Helsinki – Záhreb 4:3 (po pr.) | Novgorod – Nižnekamsk 4:2 (kon.) | Dinamo Minsk – HC Slovan sk 4:1 (kon.)
Soči – Togliatti 2:1 (kon.) | S.Moskva – Kazaň 1:0 (kon.)
koniec
HK Soči
2:1 (1:0, 0:0, 1:1)
Lada Togliatti
cz Utorok 06.12.2016, 17:30 • Ledový palác Bolšoj • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Z mé strany je to pro tuto chvíli vše. Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný zbytek dne! (19:51:57)
     
    Střely na branku: 34 – 27
     
    Je dobojováno! Soči nakonec zvládlo domácí souboj s Togliatti a vítězí 2:1! Domácí celek poslal v první třetině do vedení Jevgenij Skačkov . Poté se dlouho bojovalo. Oba týmy si zahrály několik přesilových her. Vyrovnání se však Lada dočkala až těsně po startu druhé třetiny, kdy se trefil Viktor Komarov ! Soči ale od té doby zařadilo vyšší rychlostní stupeň a Ben Maxwell osm minut před koncem vrátil domácím vedení! Hosté sice v závěru hráli přesilovou hru, ale Barulin už kotouč za svá záda nepustil.
     
    Konec zápasu.
     
    59:12
    Ilja Ježov zůstává na střídačce! Hosté zkoušejí štěstí ve hře bez brankáře!
     
    59:12
    Hostující trenér si vyžádal oddechový čas!
     
    59:00
    Obrovská šance hostujícího celku! Před ležícím Barulinem bojovali o puk hned dva hráči hostujícího celku, ale domácí brankář přesto dokázal udržet kotouč před brankovou čárou!
     
    58:18
    Hosté dostávají zajímavou možnost! Soči totiž hrálo v šesti a dvě minuty před koncem utkání dopřává soupeři přesilovou hru!
     
    58:10
    O´Dell vybojoval kotouč v rohu obranného pásma. Domácí hokejista přesnou přihrávkou vyslal na steč Mereskina, ale obrana Togliatti byla připravena.
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny!
     
    57:25
    Ilja Krikunov se krásně prosmýkl do útočného pásma, natáhl si kotouč mezi kruhy a zápěstím poslal puk nad břevno hostující klece.
     
    56:45
    Hosté se nyní nastěhovali do útočného pásma. Rafael Achmetov zkoušel štěstí z pravé strany, ale jeho ránu zablokoval jeden z obránců.
     
    56:12
    Vladimir Maleňkich se před brankou domácích natahoval po odraženém kotouči, ale vynikajicí Konstantin Barulin dokázal puk vypíchnout do bezpečí.
     
    55:23
    Alexandr Strelcov poslal puk po mantinelu za domácí branku, kde naneštěstí pro hostující celek nebyl nikdo v bílém dresu a Fantenberg mohl uklidnit hru.
     
    55:07
    Ilja Ježov zastavil prudké nahození z hokejky Andreje Kosticyna a před dojíždějícím Maxwellem raději přerušil hru. Vhazuje se po jeho levici.
     
    54:35
    Michail Mamkin se vydal napadat rozehrávku soupeře na modrou čáru. Osamocený hráč Soči neměl proti přesile šanci, ale alespoň nastřádal cenné sekundy.
     
    54:10
    Ani z další akce Togliatti nebezpečí pro domácí klec nepřijde. Na dlouhou přihrávku totiž nedosáhl nikdo v bílém a puk propadl na zakázané uvolnění.
     
    53:40
    Hraje se dlouhou dobu bez přerušení. Hostující celek se stále nemůže dostat do útočného pásma. Soči brání opravdu parádně.
     
    53:15
    Kosticyn si sjel před hostující branku, kde se snažil tečovat prudké nahození. Domácí útočník však nasměroval kotouč vedle branky Lady.

    Tomáš Kubečka

    Góly a asistencie: 8. Skačkov (Petersson), 52. Maxwell (Levickij, I. Zacharčuk) – 41. V. Komarov (Bočarov, Gurkin)


    HK Soči: Barulin (Šikin) – Chomickij (C), Alexandrov, Mamašev, Fantenberg, Kuznecov, Mamkin – A. Kosticyn, O'Dell, Krikunov (A) – Petersson, Maxwell (A), Skačkov – Morozov, Mereskin, Grebenščikov – Levickij, Jacenko, I. Zacharčuk.
    Lada Togliatti: I. Ježov (Masalskis) – Aronson, Sotnieks (A), Sinicyn, Koriagin, Malenkich, Volgin, Gurkin – Filatov, Zernov, Šenfeld – V. Komarov, Mokšancev, Belousov (C) – Achmetov, Rybin (A), Valujskij – V. Strelcov, Strelcov, Bočarov.

    Rozhodca: Konc, Olenin – Maitak, Pronškij

    Diváci: 3289