Gent – Charleroi 1:0 (kon.)
koniec
KAA Gent
1:0 (0:0)
Sporting Charleroi
cz Piatok 20.01.2017, 20:30 • GHELAMCO-arena, Gent • Belgická Jupiler Pro League • 22. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to pro dnešek vše. Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Dobrou noc! (22:24:56)
     
    Držení míče: 65 % : 35 %.
    Střely na branku: 3:2. Střely mimo: 6:2. Rohy: 8:1.
     
    Je dobojováno! Gent nakonec zvládl důležitý souboj se Sportingem Charleroi a vítězí 1:0! V prvním poločase si jedinou šanci vypracovali domácí, ale Mitrovićovu hlavičku Penneteau vyrazil. I po přestávce se pokračovalo v bojovné hře s minimem šancí. Rozhodující moment přišel v 68. minutě, kdy si na Kaluovu přihrávku naskočil Miličević a hlavou rozhodl o výhře Gentu. Sporting mohl vyrovnat, ale střídající Bary orazítkoval jen tyč.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Domácí mohli definitivně potvrdit své vítězství. Kalu vlétl do pokutového území, předložil míč před odkrytou branku, ale nikdo ve žlutém balón do sítě nedorazil.
     
    90+1
    Nastavují se tři minuty!
     
    90
    Žlutou kartu dostává Foket (KAA Gent).
     
    89
    Střídání v týmu KAA Gent: ze hřiště odchází Schoofs, přichází L. Versreaete.
     
    88
    Kalu se prohnal do pokutového území, mohl střílet, ale ještě se rozhodl pro přihrávku pod sebe. Naneštěstí pro Gent se nikdo ve žlutém nedostal k zakončení.
     
    87
    Baby vybojoval vhazování v blízkosti pokutového území soupeře. Střídající fotbalista vymyslel dlouhý aut do vápna, ale Kalinić byl připraven.
     
    86
    Gent měl k dispozici další rozehrávku rohového kopu. Hostující obrana bez problémů vyhlavičkovala ven z pokutového území.
     
    85
    Dejeagere postupoval vpřed po levé straně. Domácí záložník si dělal prostor u postranní čáry ale obránce Sportingu jej obral o balón.
     
    84
    Miličević si nabíhal do pokutového území, kam přiletěl prudký centr z levé strany. Domácí útočník se pustil do souboji s obráncem, ale tentokrát nestačil zakončit.
     
    83
    Střídání v týmu KAA Gent: ze hřiště odchází Miličević, přichází Bakar.
     
    82
    Pollet se hnal do otevřené obrany domácího celku a z hranice velkého vápna se opřel do skákavého míče. Jeho pokus ale prosvištěl vedle branky.
     
    81
    Gent se sice stále drží na polovině soupeře, ale předchozí akce domácímu celku ukázala, že nesmí zapomínat na zadní vrátka.
    80. Krásný technický pokus do tyče
     
    80
    Málem bylo vyrovnáno! Střídající Baby si v pokutovém území zpracoval přetažený centr a jeho nádherný pokus placírkou se zastavil až o brankovou konstrukci!
     
    79
    Kalu operoval s míčem na levé straně hrací plochy. Domácí fotbalista si připravil míč na pravačku, avšak jeho centr obrana odvrátila.

    Tomáš Kubečka

    Góly: 68. Miličević

    Karty:   90. Foket (GNT) – 62. Marcq (CHL)


    Držení míče: 65 % : 35 %.
    Střely na branku: 3:2. Střely mimo: 6:2. Rohy: 8:1.
    KAA Gent: Kalinić – Mitrović, Troost-Ekong, Asare – Foket, Miličević, Schoofs (89. L. Verstreaete), Dejaegere – Kalu, Bjedov, Simon (66. Saief)
    Náhradníci: Taravel, B. Verstraete, Saief, Thoelen, Perbet, de Smet, L. Verstraete

    Sporting Charleroi: Penneteau – Lourenco, Martos, Willems, N´Ganga (77. Bakar) – Fall (65. Remacle), Diandy, Marcq, Tainmont (78. Baby) – Pollet, Herbaoui
    Náhradníci: Marinos, Baby, Bakar, Dessoleil, Remacle, Mandanda, Bedia

    Rozhodca: Delferiere – de Neve, Hutsebaut