Detva – Lipt. Mikuláš 5:1 (kon.) | Michalovce – Skalica 5:4 (kon.)
koniec
HK Detva
5:1 (2:0, 1:1, 2:0)
HK 32 Liptovský Mikuláš
Nedeľa 25.03.2018, 17:30 • ZŠ Detva • Tipos Extraliga (SR) • O udržanie
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Máme tu koniec stretnutia, po ktorom si tri body do tabuľky pripíše Detva po hľadkom víťazstve 5:1. Ja ďakujem za pozornosť a prajem príjemný zvyšok večera. Z pozície komentátora sa Vám hlásil Róbert Gašpárek. (19:55:24)
     
    Koniec zápasu.
     
    58:00
    Do konca riadnej hracej doby ostávajú posledné dve minúty.
     
    57:17
    Pri puku sú domáci hráči, ktorí držia puk vo vlastnom obrannom pásme, odkiaľ sa pokúsia založiť ďalší úspešný útok.
     
    56:45
    Domáci v plnom počte.
     
    55:58
    Zdá sa, že hostia sú už zmierení s tým, že si z dnešného zápasu neodnesú ani jeden bod. Ich presilovka vôbec nepripomína presilovku. Nemali sme počas nej možnosť vidieť ani jeden strelecký pokus.
     
    54:45
    Vylúčenie v tíme HC 07 Detva (Martin Šimon – 2 min., krosček).
     
    53:26
    Detva dala gól!
    Jeden z domácich hráčov sa odhodlal ku zakončeniu od modrej čiary. Juraj Hollý však zaváhal a pomerne jednoduchú strelu len vyrazil pred seba. Tam vtom čase stál voľný FILIP SUROVKA, ktorý poľahky poslal puk za bránkovú čiaru. Stav stretnutia je 5:1! Asistencia: Martin Chovan, Vitalii Sitnikov.
     
    52:26
    Domácim hráčom sa zatiaľ vôbec nedarí usadiť v útočnom pásme a následne roztočiť presilovkový kolotoč. Každopádne aj naďalej zbierajú cenné sekundy vo svoj prospech.
     
    51:40
    Vylúčenie v tíme MHK 32 Liptovský Mikuláš (Jakub Nemec – 2 min., držanie).
     
    50:00
    Detva dala gól!
    Mali sme možnosť vidieť peknú akciu domáceho celku, kde si DÁVID VIDELKA skvelým spôsobom vymenil puk s Ladislavom Ščurkom, a práve prvý menovaný presnou strelou rozvlnil sieť. Stav stretnutia je 4:1 a zdá sa, že je o osude zápasu rozhodnuté. Asistencia: Ladislav Ščurko.
     
    49:21
    Juraj Hollý bol nútený vykorčulovať za vlastnú bránku, aby bol pri puku skôr než útočiaci hráč. To sa mu aj podarilo a okamžite upratal puk do bezpečia.
     
    48:45
    Filip Surovka nemal príliš komu prihrať, a tak sa rozhodol ukončiť celú akciu sám. Jeho strelecký pokus však nemieril medzi tri žrde.
     
    48:00
    Jakub Žilka robil čo mohol, aby stihol prihrávku svojho spoluhráča. Puk bol predsalen rýchlejší, a tak bude nasledovať po zakázanom uvoľnení vhadzovanie pred bránkou Detvy.
     
    47:12
    Moravčík sa pokúsil prekvapiť Hacketta strelou od modrej čiary, ale Hackett mal dobrý výhľad, a tak tento pokus bez problémov zlikvidoval.
     
    46:01
    Surovka dokázal vyhrať vhadzovanie, po ktorom sa do zakončenia dostal Rastislav Gašpar, ktorý ani z pravej strany neprekonal Juraja Hollého.
     
    45:48
    Rastislav Gašpar sa predral pomedzi trojicu brániacich hráčov až pred Juraja Hollého, ktorého však prekonať nedokázal. Nasledovať bude vhadzovanie.
     
    45:00
    Vladimír Vybíral robil čo mohol, aby dokázal presne zakončiť. Puk však nestihol. Ako prvý bol pri ňom Hackett, ktorý prerušil hru. Nasledovať bude vhadzovanie po jeho ľavej ruke.
     
    44:14
    Macejko sa spoločne s pukom ocitol po individuálnom prieniku až pred bránkou súpera, ale do zakončenia sa napokon nedostal po skvelej práci brániaceho hráča.

    Róbert Gašpárek


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK Detva. Viac informácií tu.


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK 32 Liptovský Mikuláš. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 1. Gašpar (Chovan), 3. Ščurko (Belluš), 28. Gašpar (Surovka, Kuklev), 50. Videlka (Ščurko), 54. Surovka (Chovan, Sitnikov) – 36. Sukeľ (Kriška, Sukeľ)


    HK Detva: Hackett – Chovan Martin, Kuklev, Gašpar, Surovka, Sitnikov – Gachulinec, Sládok, Milý, Chovan Matúš, Žilka – Šimon, Macejko, Belluš, Murček, Ščurko – Róth, Jendroľ, Videlka, Surový, Tibenský
    HK 32 Liptovský Mikuláš: Košarišťan – Mezovský, Nádašdi, Sukeľ Jakub, Sukeľ Matúš, Kriška – Moravčík, Tabaček, Vybiral, Langhammer, Žiak – Grundling, Nemec, Laco, Piatka, Lištiak – Nitriansky, Uhrík, Pacalaj

    Rozhodca: Baluška, Fridrich – Rojík, Kollár