Mladá Boleslav – Táborsko 3:1 (kon.) | Brno – Slovan Bratislava 3:0 (kon.)
koniec
FC Zbrojovka Brno
3:0 (3:0)
ŠK Slovan Bratislava
cz Pondelok 21.01.2019, 13:35 • Ta' Qali (Malta) • Tipsport liga • Finále
Predzápasové kurzy
     
    Je konec! Vítězem letošního ročníku Tipsport ligy se stavá Zbrojovka Brno, která tak obhájila loňské prvenství! Zbrojovka o svém vítězství rozhodla už v prvním poločase, ve kterém se dočkala hned tří branek. Ve druhém dějství se hráči Slovanu pokoušeli z nepříznivým výsledkem něco udělat, avšak za celý zápas se nedostali do žádné vyložené šance. Naopak Brno mohlo své tříbrankové vedení ještě navýšit, pomezní sudí je navíc okradl o regulérní čtvrtou branku. (15:22:19)
     
    90+1
    Konec zápasu.
     
    90+1
    Eismann rozehraje poslední standardku tohoto zápasu.
     
    90
    Druhý poločas bude nastaven o jednu minutu.
     
    89
    Žlutou kartu dostává Kenan Bajrić (ŠK Slovan Bratislava).
     
    88
    Brno se radovalo ze čtvrté branky, avšak se nakonec jednalo o postavení zakončujícího hráče v ofsajdu. Opakovaný záběr ale žádný ofsajd nepotvrdil!
     
    87
    Žlutou kartu dostává Jan Sedlák (FC Zbrojovka Brno).
     
    87
    Posléze si s míčem zahrál také brankář Halouska, který ho z jedničky poslal na druhou stranu, kde se ale Jambor neprosadil ve vzduchu.
     
    86
    Magera čistým zákrokem obral De Kampse o balón, posléze si o nedovolený zákrok řekl Holman. Brno rozehrálo nakrátko po zemi.
     
    85
    Do pokutového území Slovanu přiletěl nadýchaný bochánek, který ale odklízel do bezpečí Suchockij. Posléze se Ziklovi nepodařilo udržet míč na hřišti.
     
    84
    Jambor měl na pravém křídle celkem dost času na centr, i přesto našel hlavu protihráče. Posléze si nedovoleným zákrokem pomohl jeden z hráčů Brna.
     
    83
    Do konce zápasu zbývá něco málo kolem deseti minut. Zbrojovka zcela jistě obhájí prvenství z loňského roku, Slovan je i nadále bez nápadu.
     
    82
    Střídání v týmu FC Zbrojovka Brno: ze hřiště odchází Michal Škoda, přichází Lukáš Magera.
     
    81
    Další ofsajdové postavení, tentokráte se v něm ocitl De Kamps. Nutno dodat, že situace byla hodně těsná, avšak ofsajd to zřejmě skutečně byl.
     
    80
    Vzápětí se ale Brnu nepodařilo založit rychlý protiútok, Vraštilova přihrávka byla příliš prudká, Šumbera jí tak nestačil zachytit na hrací ploše.
     
    79
    Před malým momentem si Strelec přehodil míč na pravou nohu a poté technickým projektilem zamířil doprostřed branky, kde se nacházel Halouska.
     
    74
    Bratislava si opět pohrává s míčem na útočné polovině soupeře. Brno ale vzorně napadá rozehrávku, soupeř to má velice složité.
     
    73
    Naopak jsme sledovali další odkop od branky českého mužstva. Halouska zkoušel najít urostlého Škodu, který se ale pohnul na opačnou stranu.
     
    72
    Střídání v týmu FC Zbrojovka Brno: ze hřiště odchází Damián Bariš, přichází David Jurásek.
    Střídání v týmu FC Zbrojovka Brno: ze hřiště odchází Ondřej Sukup, přichází Lukáš Vraštil.

    David Suchý

    Góly: 33. Šumbera, 42. Bariš, 44. Pavlík

    Karty:   25. Sukup (BNO), 45+1. Přichystal (BNO), 57. Kryštůfek (BNO), 87. Sedlák (BNO) – 43. Apau (SBA), 58. Ljubičić (SBA), 89. Bajrić (SBA)


    FC Zbrojovka Brno: Halouska – Sukup (72. Vraštil), Pavlík, Kryštůfek (59. Gáč), Eismann – Krejčí (46. Sedlák), Bariš (72. Jurásek), Přichystal (46. Zikl) – Štepanovský (59. Jambor), Škoda (82. Magera), Šumbera
    Náhradníci: Floder – Gáč, Vraštil, Šural, Bartolomeu, Jambor, Sedlák, Vintr, Jurásek, Magera, Zikl

    ŠK Slovan Bratislava: Šulla (46. Greif) – Apau (59. Suchockij), Bajrić, Božikov (C) (59. Laczkó), Medveděv – Ljubičić (59. de Kamps), Savičević (59. Nono) – Čavrič (59. Potoma), Dražić (59. Holman), Moha (59. Cmiljanić) – Šporar (59. Strelec)
    Náhradníci: Greif, Trnovský – Laczkó, De Kamps, Suchockij, Nono, Rabiu, Potoma, Holman, Cmiljanić, Strelec, Jackuliak, Tóth

    Rozhodca: Pace – Spiteri, Debatiista