Arsenal – Bournemouth 1:0 (kon.) | Manchester City – Wolverhampton 0:2 (kon.) | Southampton – Chelsea 1:4 (kon.)
Newcastle – Manchester United 1:0 (kon.)
koniec
Manchester City
0:2 (0:0)
Wolverhampton Wanderers
Nedeľa 06.10.2019, 15:00 • Etihad Stadium, Manchester • Anglická Premier League • 8. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Wolverhampton Wanderers vyhráva zápas na Etihad Stadium a Manchester City stráca na prvý Liverpool v tabuľke Premier League už osem bodov. Hrdinom tohto stretnutia sa stal dvojgólový Adama Traoré. Ja vám ďakujem za pozornosť a prajem pekný večer. (16:56:21)
     
    90+5
    Koniec zápasu.
    90+4. Adama Traoré (WOS) - 0:2
     
    90+4
    Tím Wolves práve strelil gól!
    Manchester City všetko vrhol do útoku a vzadu nechal dieru. Tú využil ADAMA TRAORÉ, ktorý sa rútil sám na Edersona a opäť ho prekonal prakticky rovnakou strelou k rovnakej žrdi. Brazílčan trafil stranu, loptu nezastavil.
     
    90+3
    Olexandr Zinčenko našiel v šestnástke voľného spoluhráča. Sergio Agüero mal dosť času, aby sa otočil a vystrelil. Mieril vedľa.
     
    90+2
    Nejde to, vôbec. Domáci sa trápia vo finálnej fáze, Wolves je na prahu nesmierne cenného víťazstva.
     
    90+1
    Raheem Sterling hľadal centrom na zadnej žrdi dvojicu spoluhráčov, situáciu vo vzduchu prečítal brankár Rui Patrício.
     
    90
    Nadstavuje sa 5 minút.
     
    89
    Olexandr Zinčenko taktiež centrom nepochodil. Wolves bránia tak dobre, že domáci sa nedostali do yyloženej a vypracovanej šance takmer dvadsať minút.
     
    88
    Wolverhampton Wanderers bráni ako o dušu. Manchester City síce drží loptu a skúša všetko možné, ale k ničomu to nevedie.
     
    87
    Center z ďalšieho priameho kopu spadol v šestnástke Wolves, ešte pred zakončením prišiel ofenzívny faul Gabriela Jesusa.
     
    86
    Žltú kartu dostáva João Moutinho (Wolverhampton Wanderers).
     
    85
    Manchester City vybojoval priamy kop z dobrej pozície na centrovanú loptu. Tú Bernardo Silva aj poslal, hostia ju odkopli preč.
     
    84
    Žltú kartu dostáva Rúben Neves (Wolverhampton Wanderers).
     
    83
    João Cancelo poslal z diaľky tesne nad trávnikom veľmi dobrý pokus, ktorý bol ešte tečovaný a išiel len tesne vedľa bránky. Center z následného rohu Wolves odkopli.
     
    82
    Bernardo Silva poslal veľmi zaujímavý center, ktorý síce netrafil Gabriel Jesus, no lopta sa od trávnika odrazila k žrdi a Rui Patrício si pripísal dôležitý zákrok.
     
    81
    Desať minút do kocan riadneho hracieho času a Manchester City už musí poslať dopredu úplne všetky sily. Ešte to bude určite napínavý záver duelu.
    80. Adama Traoré (WOS) - 0:1
     
    80
    Tím Wolves práve strelil gól!
    Obrovský šok na Etihad Stadium. Manchester City nielen, že nevie dať gól, ale teraz jeden aj inkasuje. Raúl Jiménez fantasticky potiahol kontru Wolves z vlastnej polovice, dostal sa cez Otamendiho, prihral okolo Fernandinha a ADAMA TRAORÉ bol razom sám pred Edersonom. Okolo neho trafil presne k žrdi.

    Matej Kubove

    Góly: 80. Traoré, 90+4. Traoré

    Karty:   50. Rodri (MAC), 50. Cancelo (MAC), 62. Ederson (MAC), 71. Gündoğan (MAC), 77. Fernandinho (MAC) – 84. Neves (WOS), 86. Moutinho (WOS)


    Manchester City: Ederson – Walker (46. Zinčenko), Otamendi, Fernandinho, Cancelo – Gündoğan, Rodri, D. Silva (75. Jesus) – Sterling, Agüero, Mahrez (60. B. Silva).
    Náhradníci: Bravo – Angeliño, García, Zinčenko, B. Silva, Jesus, Foden.

    Wolverhampton Wanderers: Patrício – Boly, Coady, Saïss (13. R. Bennett) – Traoré, Dendoncker, Neves, Moutinho, Vinagre (74. J. Castro) – Jiménez, Cutrone (69. Doherty).
    Náhradníci: Ruddy – Doherty, J. Vallejo, R. Bennett, J. Castro, Kilman, Gibbs-White.