Nový Zéland – Belgicko 0:6 (kon.) | Turecko – Bulharsko 1:5 (kon.) | Taiwan – Gruzínsko 4:6 (kon.)
koniec
Turecko
1:5 (0:0, 1:3, 0:2)
Bulharsko
cz Sobota 27.04.2024, 15:30 • Zimnijat dvorec na sporta, Sofija • Majstrovstvá sveta - 2. Divízia, sk. B • 4. kolo
Partner:
     
    To je z tohoto utkání vše, přeji všem co nejhezčí zbytek víkendu a budu se těšit zase příště. (18:07:42)
     
    Dnešní utkání sledovalo 750 diváků.
     
    Šedesát minut základní hrací doby již patří historii. Zápis do ní bude tentokrát znít lépe pro příznivce Bulharska, které opanovalo utkání v poměru 5:1. První gól v utkání sice vstřelilo Turecko, avšak poté již převzali otěže utkání právě reprezentanti Bulharska a v průběhu zápasu nasázeli do sítě Turecka pět gólů. Hořkou útěchou pro tureckou reprezentaci a její příznivce může být snad jen to, že Turecko vyhrálo na střely.
     
    Konec zápasu.
    59:27 VASILEV - 1:5
     
    59:27
    Muhacev krásnou přihrávkou vyslal do samostatného úniku MIROSLAVA VASILEVA, který nedal brankáři Turecka šanci a zpečetil svou trefou výhru Bulharska.
     
    57:29
    Střídání v týmu Turecko:
    do hřiště přichází Tolga.
    57:29 GATCHEV - 1:4
     
    57:29
    GATCHEV se dostal k puku za vlastní brankou a nekompromisně poslal kotouč přes celé hřiště až do prázdné branky Turecka.
    Asistence: Bez asistence.
     
    57:16
    Turecko odvolává brankáře a bude to zkoušet v šesti.
     
    55:02
    Turecko hraje v plném počtu.
     
    54:02
    Bulharsku se tato přesilová hra vůbec nedaří, s kotoučem na holi hrají hráči Turecka a úspěšně ukrajují další čas z vlastního oslabení.
     
    53:21
    Turecko brzy poté, co byla zahájena přesilová hra Bulharska, vyhodilo kotouč přes všechny čáry a ukrojilo tak kus z vlastního oslabení.
     
    53:02
    Vyloučení v týmu Turecko:
    Kars – 2 min., podrážení.
     
    52:00
    Bulharsko se pokoušelo o přechod do útočného pásma, avšak skončilo již v tom středním, kde jej jeden z tureckých hráčů připravil o kotouč.
     
    51:25
    Bulharsko poslalo kotouč přes všechny čáry až na zakázané uvolnění. Vhazovat se bude po lapačce bulharského strážce brankového prostoru.
     
    50:21
    Z pravého kruhu vyslal ostrou ránu na bulharskou branku jeden z hráčů Turecka, avšak bulharský brankář si s jeho pokusem poradil.
     
    49:38
    Turecku se podařilo přenést hru do útočného pásma, avšak tam zůstalo pouze několik vteřin, neboť o kotouč brzy přišlo kvůli vlastní nepřesnosti.
     
    48:52
    Bulharsko si vybojovalo vhazování po lapačce tureckého ochránce svatyně.

    Petr Eybl

    Góly a asistencie: 23. Karakoc – 27. Dilkov (Dikov), 33. Stamenov, 36. Nikolov (Nakov, Atanasov), 58. Gatchev, 60. Vasilev (Muhacev)


    Turecko: Tolga (Kizilkaya) – Uzunali, Faner, Suavas, Faner, Senturk, Kars, Aydin, Kabay – Kars, Demirdelen, Bingol – Odabas, Karadag, Bakal – Solak, Meydanci, Inandi – Karakoc, Turan, Gokcen
    Tréner: Brodnik Andrej

    Bulharsko: Dimitrov (Karabadjakov) – Dikov, Gatchev, Muhacev, Stamenov, Stoilov, Georgiev, Raynov, Georgiev – Nakov, Nikolov, Antasov – Georgiev, Tchaliov, Hodulov – Dikov, Dilkov, Vasilev – Iskrenov, Stanimirov, Yotov
    Tréner: Ceperko Tomas

    Rozhodca: Nielsen – Andersen, Beelen

    Diváci: 750