Trnava B – Senec 0:1 (kon.) | Slovan Bratislava U21 – Nitra 0:4 (kon.) | Pohronie – Sereď 1:3 (kon.)
Lok. Košice – Michalovce 1:0 (kon.) | Trebišov – MFK Košice B 0:0 (kon.)
koniec
ŠK Slovan Bratislava U21
0:4 (0:1)
FC Nitra
Nedeľa 08.03.2015, 10:30 • Prievoz (areál Rapid) • MONACObet liga
Predzápasové kurzy
     
    S konštatovaním, že Nitra zvíťazila na ihrisku juniorky Slovana Bratislava vysoko 4:0, sa s vami lúčim a prajem príjemný zvyšok nedele! (12:22:42)
     
    Skončil sa nám zápas úvodného jarného kola DOXXbet ligy, ktorý priniesol jednoznačné víťazstvo Nitry na pôjde juniorky bratislavského Slovana. Nitrania naplno Slovanu vrátili prehru z utorkového zápasu Slovenského pohára, keď s A-mužstvom belasých prehrali 2:5. Dnes si schuti zastrieľali a zaslúžene vyhrali 4:0, stratu na vedúcu Skalicu stiahli hneď na začiatku jari na 12 bodov. Domáci sa snažili, po vylúčení Špaka to však mali veľmi ťažké a tak odchádzajú z ihriska sklamaní bez bodu i gólu.
     
    90+1
    Koniec zápasu.
     
    90+1
    Zápas sa dohráva v strede ihriska, konečné skóre už sa zrejme meniť nebude. Čakáme na záverečný hvizd rozhodcu Očenáša.
     
    90
    Nadstavuje sa 1 minúta.
     
    89
    V absolútnom závere je to stále rýchly futbal z oboch strán. Veľmi pozitívny jav, na našich trávnikoch nie tak vídaný – napriek jasnému výsledku idú obe mužstvá naplno až do poslednej minúty.
     
    88
    Juniorka Slovana mohla v závere pridať čestný zásah a aspoň trochu tak zmierniť krutú prehru, hlavička Bučáka smerovala mimo bránu.
     
    87
    Nitra si zápas užíva a stále nemá dosť, teraz sme evidovali strelu zo strednej vzdialenosti, lopta tesne minula priestor troch žrdí.
     
    85
    Nitra dala gól!
    Tak predsa len je tu v závere ešte jeden kúsok do nitrianskej gólovej vitríny dnešného zápasu! Kapitán Kostoláni predviedol parádnu akciu a nebezpečne vystrelil, Valašík s námahou vyrazil presne k ŠIMONOVI ŠMEHYLOVI, ktorý loptu umiestnil do odkrytej brány!
     
    85
    Nitrania mohli postupovať dopredu, ich akciu zastavil taktický faul Lukáša Gašparoviča, ktorý už viackrát nastúpil aj v drese A-mužstva Slovana.
     
    84
    Na trávniku krátko ležal jeden z hráčov Nitry, napokon sa to zaobišlo bez ošetrovania a tak hráme ďalej. O troch bodoch pre Nitru už snáď nik nepochybuje, hostia znížia stratu na Skalicu na 12 bodov, nakoľko tá ako líder včera šokujúco prehrala v poslednom Novom Meste nad Váhom.
     
    83
    Striedanie v tíme FC Nitra: z ihriska odchádza Igor Kotora, prichádza Marek Dubeň.
     
    83
    Nitrania by ešte radi zveľadili svoj náskok a pomohli si tak v celkovom skóre, Rakovan sa touto strelou zo strednej vzdialenosti nepresadil, pokus bol zablokovaný.
     
    80
    Striedanie v tíme ŠK Slovan Bratislava B: z ihriska odchádza Adrián Čermák, prichádza Martin Bučák.
     
    78
    Zápas sa pomaly dostáva do záverečnej fázy, hrá sa stále v dobrom tempe hore-dole, sympatická je snaha domácich o strelenie čestného gólu. Strely na bránu však momentálne neevidujeme.
     
    77
    Striedanie v tíme FC Nitra: z ihriska odchádza Andrej Ivančík, prichádza Miloš Fábry.
     
    76
    Šmehyl sa mohol po 3 minútach na ihrisku zapísať do listiny strelcov, bol totiž vo výbornej pozícii pred bránou Slovana, odkiaľ len tesne netrafil bránu!
     
    74
    Nepríjemný okamih na štadióne v Prievoze, Ivančík a Sipľak sa zrazili v strede poľa po hlavičkovom súboji a dlhšie sa zbierajú z trávnika, tak veríme, že všetko bude napokon v poriadku.

    Jakub Mitter


    Hľadáme spravodajcu pre tím FC Nitra. Viac informácií tu.

    Góly: 35. Ivančík, 50. Urblík, 56. Gašparovič (vla.), 85. Šmehyl

    Karty:   20. Špak (SBB)   43. Špak (SBB)


    ŠK Slovan Bratislava U21: Valašik – Špak, Veselovský (56.Lády), Molnár (46.Gregora), Oravec (K), Čambal, Cingel, Sipľak, Čermák (80.Bučák), Gašparovič, Tichý
    Náhradníci: Greif – Urbanovský, Bučák, Lády, Bajza, Gregora

    FC Nitra: Hipp – Kolmokov, Kostoláni (K), Petráš, Urblík, Ivančík (77.Fábry), Rakovan, Benčík, Kemlage (73.Šmehyl), Kotora, Harbuľák
    Náhradníci: Stránsky – Šmehyl, Fábry, Drgoňa, Dubeň

    Rozhodca: Očenáš – Jánošík, Sluk