Slovan Bratislava – Zlaté Moravce 2:0 (kon.)
koniec
ŠK Slovan Bratislava
2:0 (2:0)
FC ViOn Zlaté Moravce
Piatok 02.10.2015, 18:00 • Pasienky, Bratislava (kapacita 11 591 miest) • Niké liga
Predzápasové kurzy
     
    L. Fašiang (tréner Z. Moraviec): "Dnes sme podali celkom dobrý výkon, rozhodli dve individuálne chyby, z ktorých nás súper potrestal. Nevyužili sme naše šance, myslím, že dnes by bola remíza spravodlivá."

    N. Papavasiliou (tréner Slovana): "Máme veľmi dôležité tri body, je dôležité, že vyhrávame zápasy. Bol to náročný zápas, vedeli sme, že súper bude poctivo brániť. Po druhom góle sme mali zápas kontrolovať lepšie, ale nerobili sme tak, mali sme viac držať loptu. Čo sa týka návštev, chceme vrátiť ľudí na štadión. Je pravda, že sme v posledných dvoch dueloch nepodali oslnivé výkony, posúvame sa však dopredu a verím, že sa to prejaví na výkonoch, výsledkoch, aj návštevách. Teraz prichádza reprezentačná pauza, máme na programe prípravný duel so Slaviou." (19:57:56)
     
    Štatistiky po zápase:

    Držanie lopty: 57 % – 43 %
    Strely celkom: 10:8
    Strely na bránu: 2:0
    Priame kopy: 23:26
    Žlté karty: 0:1
    Rohové kopy: 6:4
    Ofsajdy: 1:2
     
    Belasí si do tabuľky pripísali tri body po víťazstve 2:0. To je asi jediná vec, ktorá ich môže tešiť, znovu totiž nepredviedli výkon, ktorý by ich fanúšikov chytil za srdce. Hostia sa taktiež nemajú čím pýšiť, dnes nepredviedli až na niekoľko šancí takmer nič. Slovan strelil dva góly z dvoch striel, ktoré smerovali do priestoru brány Ranilovića. Z tohto pohľadu môžeme konštatovať, že výhra belasých je zaslúžená. Vy ešte zostaňte s nami, prinesieme vám hlasy trénerov z tlačovej konferencie.
     
    90+1
    Koniec zápasu.
     
    90+1
    Mance sa na hrote Zlatých Moraviec dostával do koncovky a obhadzoval si Muchu, bol však v postavení mimo hru.
     
    90
    Nadstavuje sa 1 minúta.
     
    90
    Mance to ešte na opačnej strane vyskúšal strelou z 25 metrov, nemieril však presne a výrazne minul priestor troch žrdí.
     
    89
    Ďalšia ilustrácia úrovne stretnutia. Orávik mohol strieľať zo šestnástky, lopta sa k nemu odrazila ideálne proti nohe. Mohol prípadne znížiť, miesto toho loptu trafil tak nešikovne, že ju len posunul pred seba k obrancovi.
     
    88
    Na opačnej strane sa preasdzoval Tawamba, vyhral síce hlavičkový súboj so Salátom, potom však vybehol Mucha a pokryl loptu ešte pred útočníkom ViOnu.
     
    87
    Podaný založil šprintom na ľavej strane protiútok Slovana, akcia pokračovala stredom cez Gonzalesa a ten posúval napravo k Oršulovi. Ten zaváhal, potom si však zasekol na stred a pekná strela tesne minula ľavý horný roh!
     
    86
    Hostia sa tlačia vpred, chcú ešte vykresať iskierku nádeje na body. Po faule na Pintéra získavajú štandardku z cca 30 metrov od postrannej čiary.
     
    85
    Tawamba je v súbojoch veľmi odolný, znovu v šestnástke bojoval proti početnej presile, loptu však do stredu neposunul a potom ešte fauloval Salátu. A áno, hádate správne, po odpískaní znovu gestikuloval a rozčuľoval sa.
     
    84
    Po dlhšej dobe vpredu aj belasí, Oršula predlžoval loptu na Vitteka, ktorý už číhal pred päťkou. Lopta však ešte skôr stihol odvrátiť De Souza.
     
    Dnešné stretnutie sleduje 663 divákov.
     
    83
    Striedanie v tíme FC ViOn Zlaté Moravce: z ihriska odchádza Josip Krznarić, prichádza Armando Mance.
     
    82
    Center z rohu Zlatých Moraviec preletel na zadnú žrď, kde si loptu zasekol Pintér a vo vyloženej pozícii prestrelil bránu, toto bola veľká šanca hostí!
     
    81
    Zlaté Moravce si vytvorili platonický tlak, sú častejšie na lopte, nestrieľajú však na bránu a nedostávajú sa bližšie k Muchovi.
     
    80
    Dejan Školnik siahol v strede poľa Oršulu, od rozhodcu za to vidí žltú kartu.

    Tomáš Schügerl


    Hľadáme spravodajcu pre tím FC ViOn Zlaté Moravce. Viac informácií tu.

    Góly: 12. Vittek (Milinkovič), 45. Milinkovič

    Karty:   80. Školnik (ZMO)


    ŠK Slovan Bratislava: Mucha – Sekulić, Saláta, Hudák, Podaný – Štefánik (59. Čikoš) – Milinkovič (C), M. E. González, Kubík (78. Oršula) – Zreľák (71. Priskin), Vittek.
    Náhradníci: Krnáč – Čikoš, Simović, Mészáros, Oršula, Matejka, Priskin.

    FC ViOn Zlaté Moravce: Ranilović – Pintér, De Souza, Tipurić, Majkić – Burić (62. Školnik) – Orávik (C), Krznarić (83. Mance), Glavaš, Perišić – Kana.
    Náhradníci: Novota – Kovjenić, Kupec, Školnik, Ploj, Mance, Cebara.

    Rozhodca: Chmura – Hancko, Ádám

    Diváci: 663