Nemšová – Tvrdošín 7:2 (kon.) | Pruské – Slávia Nitra 9:4 (kon.)
koniec
NTS FK-ZŠ Nemšová
7:2 (2:0, 1:1, 4:1)
FBK Tvrdošín
Nedeľa 24.03.2013, 14:30 • sTC Aréna Púchov • Play-off ženskej Extraligy
     
    60:00
    Koniec zápasu. (16:35:59)
     
    59:30
    Sádecká drží loptičku pri mantinely, následne sa dostala aj pred bránu, kde brankárku nedokázala prekonať ani na dva krát.
     
    58:55
    Posledné akcie, Nemšová sa opäť dostala do útoku, zakončenie Strapkovej skončilo tesne vedľa. Na teraz idú do útoku hráčky hostí.
     
    58:25
    Záver zápasu, v útoku sú tentokrát hráči Nemšovej, ktoré sa snažia ešte o nejaký gól.
     
    57:39
    Nemšová dala gól!
    Tak tento zápas s určitosťou vyšiel VERONIKE IZRAELOVEJ, ktorej sa dnes nadmieru darí, pripisuje si už štvrtý gól, tentokrát po samostatnom nájazde! Bez asistencie.
     
    56:08
    Hostia tentokrát postupujú do útoku. Prenikajú po ľavej strane a dostavajú sa aj do zakončenia, ktoré vyrazila brankárka.
     
    53:08
    Na druhej strane sme videli skoro taktiež gól, pokus Bukovej však minul bránu súpera len veľmi tesne.
     
    52:33
    Nemšová dala gól!
    Ďalší gól, ktorý pridáva v podstate tá istá formácia. Tentokrát je to päť VERONIKA IZRAELOVÁ, ktorá pridáva už svoj tretí gól. Bez asistencie.
     
    51:46
    Dobrou strelou sa prezentovala Haljaková, ku ktorej sa z ničoho nič dostala loptička, čakala na pohyb brankárky, potom sa však rozhodla o krížnu strelu, ktorú Pilšaková vyrazila.
     
    50:58
    Izraelová pri mantinely chcela vybojovať loptičku, ale to sa jej nepodarilo. Súper z Tvrdošína sa po tomto súboji stiahol na svoju polovicu odkiaľ bude v pohode rozohrávať.
     
    49:45
    Dobrá prihrávka zo stredu ihriska na ľavú stranu. Nemšová už bola na dostrel, ale pokus skončil iba na obrane, následne idú do útoku hráčky Tvdošína.
     
    49:07
    Striedanie na oboch stranách...
     
    48:21
    Hostia chceli ísť na dostrel, ale rozohrávka od polovice skončila iba u súpera, ten sa presúva do útoku, kde taktiež stráca loptičku. Po ďalších zmätkoch prichádza zakončenie Izraelovej, ktorá triafa brankárku.
     
    47:52
    Pokus o zakončenie registrujeme aj na druhej strane postarala sa o to Maradiková.
     
    47:14
    Do zakončenie sa dostala Stredenská, tá zakončila z pravej strany, ale jej pokus skončil iba na obrane.
     
    46:59
    Nemšová sa chcela dostať do útoku, avšak prechod nemali dosť dobrý, keď prihrávku zachytil súper, ten sa snažil o zakončenie, ale loptička minula riadnu hraciu plochu. Takže rozohrávať budú domáce hráčky.
     
    45:19
    Tvrdošín dal gól!
    Hosťom sa podarilo aspoň znížiť stav stretnutia. Zakončenie MIRIAM BUKOVEJ trafilo Ďurikovú, od ktorej sa loptička odrazila do siete. Asistencia: Zuzana Stredanská.
     
    44:51
    Nemšová sa dostala do útoku, po ľavej strane prenikala s loptičkou na palici Strapková, ta sa nevedela v rýchlosti rozhodnúť či bude prihrávať k obrane, alebo bude zakončovať. V tomto prípade platilo to druhé.
     
    44:28
    Hra sa nám teraz spomalila, povedal by som, že sa viac kombinuje ako zakončuje. Tentokrát je to už o niečom inom, Tvdošín prenikol po pravej strane, zakončenie však nebolo presné.

    Tomáš Batiz

    Góly a asistencie: 7. Gáliková (Strapková), 20. Izraelová (Sádecká), 30. Strapková (Melišová), 43. Izraelová (Sádecká), 43. Sádecká, 53. Izraelová, 58. Izraelová – 27. Spišiaková (Stredanská), 46. Buková (Stredanská)


    NTS FK-ZŠ Nemšová: Hôrková (Oškrdová) – Ďuríková B., Tydlačková, Tokárová, Zderková, Strapková, Sádecká, Izraelová, Štefluová, Ďuriková V. Haljaková, Bobotová, Rabšková, Melišová, Galiková.
    FBK Tvrdošín: Pilšaková – Turčáková, Piknová, Stredanská, Balažová, Spišiaková, Hutirová, Medvecká, Ješšová, Buková, Stredanská, Kraľová, Jurinová, Rakytová.