Nemšová – Pruské 6:4 (kon.)
koniec
NTS FK-ZŠ Nemšová
6:4 (3:1, 2:1, 1:2)
ŠK 98 Pruské
Nedeľa 07.04.2013, 14:30 • sTC aréna Púchov • Play-off ženskej Extraligy
     
    V mene celého nášho tímu musím vzdať veľký hold nášmu manažérovi Petrovi Marienkovi, ktorý je hrdým fanúšikom práve Pruského. Peter sa s tým dnes a ani včera naozaj nebabral. Zobral vlastné motorové vozidlo, skrútil kľúčom a namieril si to rovno do sTC arény v Púchove, ale ako to on zvykne povedať "v Prešove." So šťastím v očiach mával celý zápas s vlajkou za čo mu patrí veľká poklona. PEŤO SI NAJ-LEP-ŠÍÍÍÍ!!!! :-)

    (17:17:40)
     
    Vážení športoví priatelia skončil sa nám druhý finálový zápas ženskej extraligy vo florbale. Dnes sú tí šťastnejší hostia, ktorí tak vyrovnávajú sériu na 1:1. Úvod zápasu dnes patril jasne domácim hráčkam, ktoré hneď už v 15. sekunde išli do vedenia. Tlak na bránu pokračoval a pridávali sa aj góly, v závere sa Pruské snažilo a výsledkom bol aj gól, ktorý uzavrel tretinu na 3:1. V strednej časti hry sa hra vyrovnala, góly padali na oboch stranách, no tí šťastnejší boli domáci hráči, ktorí aj druhú tretinu vyhrali, tentokrát v pomere 2:1. Tretia časť už vyšla na góly lepšie hosťom, tí ju vyhrali 1:2. Postupom času sa viac hra vyrovnávala, keď hostia pár sekúnd pred koncom dali gól, ten však kozmeticky upravil skóre.
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:32
    Pruské dali gól!
    Tak na záver sme ešte svedkami gólu! Azda z posledného útoku prichádza gól na strane hostí, ktorí tak uzatvárajú na 6:4. O gól sa postarala IVANA HREHUŠOVÁ. Asistencia: Zuzana Šponiarová.
     
    59:04
    Začala sa nám posledná minúta tretej tretiny. Hrá sa prevažne v okolí domácej brány, ale vyzerá to tak, že lepšie to skončí pre domáce hráčky.
     
    58:14
    Po oddychovom čase na domácej strane sa pokračuje v hre. Hostia sa však dostávajú na polovicu súpera, kde opäť nič nezakončujú. Do bezpečia vyhadzuje loptičku Sádecká.
     
    57:58
    Hostia to už skúšajú z každej možnej pozície, ale je už azda neskoro. Tentokrát sa jednalo o zakončenie z pravej strany, ktoré brankárka súpera dokázala vyraziť.
     
    57:13
    Pruské sa po prvý krát počas presilovky dostalo na polovicu súpera. Tam však opäť zlyhalo a Ďuríková vyváža hru dopredu. Opäť tam strávila nejaké tie sekundy.
     
    56:58
    Dobrou hrou sa prezentovala Ďuríková, tá prešla až z vlastnej polovice na tú súperovu a za bránou drží loptičku.
     
    56:42
    Pruské bude mať nejakú možnosť zníženia, keď na trestnú odchádza Haljaková za sekanie.
     
    56:37
    Hostia sa stále snažia a nejak im to opäť nevychádza, keď ich prechod po pravej strane bol zastavený faulom.
     
    55:12
    Obrovská šanca na zníženie aj na strane súpera! Pruské preniklo veľmi rýchlo po pravej strane, následné zakončenie z hokejky Dobrodejovej končí na tyči.
     
    54:38
    Hra sa presunula na druhú stranu. Pruské sa snaží o nejaký kontaktný gól, lenže teraz to neprišlo, keď strela Reskovej míňa bránu.
     
    53:43
    Dobrý pokus o zakončenie na domácej strane, najskôr strelu z pravej strany pokryla brankárka vzápätí strela Gálikovej končí na ľavej tyči.
     
    53:15
    Domáce hráčky sa dostali pred bránu. O zakončenie sa pokúsila Izraelová, lenže tej to nevyšlo moc najlepšie. Následný súboji pri mantinely rozhodca posúdil ako faul a hra je rázom prerušená.
     
    52:28
    Pruské dali gól!
    Na ďalší gól sme taktiež moc dlho nečakali. Opäť je to rozdielom troch gólov, keď za hostí znižuje KLAUDIA PETROVSKÁ, ktorá pridáva už svoj druhý presný zásah. Asistenciu si pripisuje Renáta Reseková.
     
    52:00
    Nemšová dala gól!
    Vyzerá to tak, že v zápase je takmer rozhodnuté. Domáce hráčky pridávajú ďalší gól zásluhou kapitánky VERONIKY IZRAELOVEJ, ktorá prekonáva brankárku tesne pred bránou. Asistencia: Zuzana Strapková.
     
    51:25
    Tak toto nevyšlo najlepšie mladšej z dvojice Ďuríkovcov. Prihrávka Viktórie nenašla nikoho a skončila mimo mantinela.

    Tomáš Batiz

    Góly a asistencie: 1. Haljaková (Izraelová), 8. Ďuríková (Bobotová), 17. Ďuríková (Izraelová), 29. Rabšíková, 32. Izraelová (Sádecká), 52. Izraelová (Strapková) – 20. Petrovská, 38. Šponiarová (Reseková), 53. Petrovská (Reseková), 60. Hrehušová (Šponiarová)


    NTS FK-ZŠ Nemšová: Hôrková (Oškrdová) – Ďuriková B., Remová, Tydlačková, Melišková, Tokarová, Bobotová, Zderková, Rabšíková, Maradíková, Strapková, Sádecká, Izraelová, Štefulová, Gáliková, Haljaková, Ďuríková V.
    ŠK 98 Pruské: Letková (Krištofová) – Šponiarová, Hrehušová, Hlavačová, Dobrodejová L., Dobredejová V., Resková, Mončeková, Bachorcová, Trošková, Florišová, Blašková, Florišová, Šponiarová, Petrovská.

    Rozhodca: Beňo – Sklenica

    Diváci: 450