Challenger Praha (Antuka)
0:0
zrušené
Zdeněk Kolář se z turnaje omluvil kvůli potížím se zády a jeho zápas s Martinem Dammem byl tedy zrušen.
2:0
6:4
6:2
Sedmnáctiletý Jan Kumstát (1786.) se v prvním kole pražského challengeru o překvapení nepostaral. Se silně favorizovaným Portugalcem Jaimem Fariou (233.) prohrál za hodinu a čtvrt 4:6 a 2:6. Svým výkonem nicméně osmý junior světa nezklamal. V úvodním setu zvládl zlikvidovat manko brejku a za stavu 4:4 měl držitel divoké karty hned čtyři možnosti jít do vedení. Ty bohužel nevyužil. Ve druhém dějství pak držel s vítězem čtyř letošních podniků ITF krok jen v úvodu.
0:2
3:6
3:6
Dalibor Svrčina (193.), jenž se vrátil na kurty po dvouměsíční pauze, ve svém prvním utkání nedokázal uspět a na challengeru na pražské Štvanici končí v úvodním kole. Nad jeho síly byl Oriol Roca Batalla (212.), proti němuž od začátku tahal za kratší konec a své dva brejky vybojoval vždy ve chvíli, kdy doháněl ztrátu servisu. Český tenista nakonec prohrál za hodinu a 42 minut po setech 3:6, 3:6.
1:2
4:6
7:65
6:73
Více než tříhodinovou bitvu spolu v prvním kole sváděli Jiří Veselý a Španěl Moro Caňas. Zápas ve třetím setu rozhodla až zkrácená hra, ve které byl úspěšnější český hráč. Rodák z Příbrami tak ukončuje šňůru čtyř antukových porážek v řadě. V dalším kole na něj čeká jeden z dvojice Trungelliti Basilashvili.