Rizespor – Denizlispor 2:2 (kon.) | Sivasspor – Kayserispor 0:2 (kon.) | Başakşehir – Galatasaray 1:1 (kon.)
Gaziantep – Antalyaspor 1:1 (kon.)
koniec
Çaykur Rizespor
2:2 (1:2)
Denizlispor Kulübü
cz Nedeľa 28.06.2020, 17:30Turecká Superliga • 29. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný večer! (19:24:45)
     
    Držení míče: 64 % : 36 %.
    Střely na branku: 7:1. Střely mimo: 6:3. Rohy: 5:1. Ofsajdy: 3:0. Fauly: 19:11.
     
    Je konec! Rizespor nakonec uhrál s Denizlisporem remízu 2:2. Domácí celek nevstoupil do zápasu vůbec dobře. Hosté se dostali do dvoubrankového vedení, když se prosadili Estupinan a vlastní branku si vsítil Fernandes. Ještě do přestávky ale stačil snížit Milan Škoda! Po změně stran se Rizespor tlačil do útoku, ale vyrovnal až dvacet minut před koncem šťastným zásahem Boldrina.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Další útočnou akci Denizlisporu zastavuje nedovolený zákrok útočníka Rodallegy, který si v souboji se stoperem pomohl zatažením soupeře za dres.
     
    90+1
    Nastavují se tři minuty!
     
    90
    Dario Melnjak dostal přihrávku na levou stranu, prosmýkl se do pokutového území, ale už neměl dostatek prostoru k odcentrování. Na hřišti kralují defenzivy.
     
    89
    Hugo Rodallega vlétl neohroženě do souboje na pravé straně, jenže domácí hráč jej trefil kopačkou do obličeje. Denizlispor tak bude rozehrávat přímý kop.
     
    88
    Hra je přerušena! Denis Garmaš si při napadání rozehrávky soupeře přivodil nějaké lehčí zranění kotníku a zůstává ležet s bolestivou grimasou v obličeji.
     
    86
    Fernando Boldrin znovu odcentroval z pravé strany do pokutového území, jenže jeho centr skončil u dobře postaveného zadáka.
     
    85
    Radosław Murawski prošel po pravém křídle až do pokutového území, jenže do cesty se mu postavil Dario Melnjak, který mu nedovolil odcentrovat.
     
    84
    Fernando Boldrin dostal přihrávku na pravou stranu, jenže místo odcentrování do pokutového území se rozhodl pro přihrávku do zadních řad.
     
    83
    Hra je přerušena! Miguel Samudio zůstává po jednom ze soubojů ležet na trávníku a drží se za levou nohu. Uvidíme, zda bude schopen pokračovat.
     
    82
    Orhan Ovacıklı dostal přihrávku na pravou stranu, dostal se do blízkosti pokutového území, jenže jeho prudký přízemní centr obrana odvrátila.
     
    81
    Isaac Sackey nakopl míč na polovinu soupeře, nicméně nikdo v bílých dresech se k míči nedostal. Pokračuje pasáž utkání s velkým množstvím nepřesností.
     
    80
    Stopeři Rizesporu uklidňují rozehrávku kombinací na vlastní polovině. Hráčům v modrobílých dresech však v posledních minutách chybí lepší pohyb.
     
    79
    Miguel Samudio poslal krásnou přihrávku na pravou stranu, kde si pěkně poradil s hostujícím obráncem, nicméně jeho následný centr skončil u obránce.
     
    78
    Milan Škoda napadal rozehrávku Denizlisporu až u hostujícího brankáře, jenže ten si pohybu českého hráče všiml a nakopl míč na levou stranu.
     
    77
    Domácí celek mohl dokonat obrat v dnešním souboji! Po chybě hostující obrany se do zakončení dostal Miguel Samudio, ale jeho rána skončila nad břevnem.

    Tomáš Kubečka

    Góly: 42. Milan Škoda (Morozjuk), 73. Boldrin (Ovacıklı) – 20. Ó. Estupiňán, 31. I. Fernandes (vla.)

    Karty:   17. Morozjuk (RIZ), 69. Torun (RIZ)


    Držení míče: 64 % : 36 %.
    Střely na branku: 7:1. Střely mimo: 6:3. Rohy: 5:1. Ofsajdy: 3:0. Fauly: 19:11.
    Çaykur Rizespor: Çetin – Morozjuk (43. Ovacıklı), Talbi, I. Fernandes, Melnjak – Vetrih (75. Garmaš), Diomandé – Torun (72. Güçtekin), Boldrin, Samudio – Milan Škoda.
    Náhradníci: Görgen – Akkaynak, B. Albayrak, Borjačuk, Durak, Garmaš, Güçtekin, Koc, Ovacıklı.

    Denizlispor Kulübü: Acar – Lopes, Yumlu, S. bin Júsif, Bergdich – Mbamba (64. Sackey), Radosław Murawski – Aissati, Ó. Estupiňán (71. Şahan), Çek – Rodallega.
    Náhradníci: Altıntaş – Kalkan, Özkal, Sacko, Sackey, Şahan, Şahintürk.