Sociedad – Granada 2:3 (kon.) | Real Madrid – Alavés 2:0 (kon.)
koniec
Real Sociedad San Sebastian
2:3 (0:2)
Granada CF
Piatok 10.07.2020, 19:30Španielska LaLiga • 35. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Domáci Real Sociedad San Sebastian síce dokázal po zmene strán vyrovnať, ale na body to nakoniec nestačilo, pretože rozhodol Domingos Duarte. Ja vám ďakujem za pozornosť a prajem pekný večer. (21:30:40)
     
    90+9
    Koniec zápasu.
     
    90+9
    Real Sociedad nevie vymyslieť vôbec nič. Všetky lopty pred bránku Ruia Silvu končia odkopomi.
     
    90+7
    Portugalský obranca bude po ošetrení v poriadku, ale hrá sa ďalej aj cez nadstavenie. Po faule v strede poľa môžu domáci nakopnúť loptu dopredu.
     
    90+5
    Domingos Duarte ostáva ležať na trávniku pri vlastnej šestnástke, potrebuje ošetrenie a čas sa teda dosť natiahne.
     
    90+4
    Real Sociedad San Sebastian sa síce snaží všetko vrhnúť do ofenzívy, ale hráči Granady sú pod loptou a vykrývajú všetky priestory, kadiaľ by mohla prejsť.
     
    90+3
    Striedanie v tíme Granada CF: z ihriska odchádza Antonio Puertas, prichádza Gil Bastiao Dias.
    Striedanie v tíme Granada CF: z ihriska odchádza Yangel Herrera, prichádza José Antonio Martínez.
     
    90+2
    Brankár hostí Rui Silva má zdravotné problémy a potrebuje ošetrenie. Už sú pri ňom zdravotníci.
     
    90+1
    Nais Djouahra sa sprava dostal na hranicu šestnástky, odkiaľ zbytočne skúsil strelu. Mal zlú pozíciu a nakoniec mieril vysoko nad.
     
    90
    Nadstavuje sa 6 minút.
     
    89
    Granada dala gól!
    Real Sociedad bol síce v druhom polčase jasne lepším tímom a aj vyrovnal, avšak to už nestačí, pretože po skvelom centri zľava od Machísa si loptu na zadnej žrdi našiel DOMINGOS DUARTE a hlavičkou do protipohybu nedal šancu Moyovi.
     
    88
    Žltú kartu dostáva Antonio Puertas (Granada CF).
     
    87
    Antonio Puertas síce centroval presne do pokutového územia, no Carlos Fernández si s loptou neporadil. Neprihral ju a ani nezakončil.
     
    86
    Mikel Oyarzabal má zdravotné problémy a ostáva ležať vo vápne súpera po tom, ako sa zrazil s obrancom Sánchezom. Kapitán Realu potrebuje aj ošetrenie.
     
    85
    Real Sociedad San Sebastian v druhom polčase vyrovnal a psychická výhoda je teraz na domácej strane, takže Baskovia sa pokúsia o tri body.
     
    84
    Real Sociedad San Sebastian dal gól!
    Nais Djouahra centroval sprava po trávniku do šestnástky. Lopta trestuhodne prešla okrem väčšiny obrancov Granady a MIKEL OYARZABAL ostal nepokrytý. Z prvej spred päťky vystrelil nechytateľne pod brvno.
     
    83
    Mikel Oyarzabal poslal zo štandardky veľmi nízky center, s jeho loptou si defenzíva Granady poradila a Víctor Díaz ju odkopol preč.
     
    82
    Aihen Muñoz z ľavého krídla prešiel tesne pred šestnástku, kde ho fauloval Yangel Herrera. Bude to priamy kop vhodný na center, keďže je to dosť z uhlu.

    Matej Kubove

    Góly: 47. Merino, 84. Oyarzabal – 21. Puertas, 44. Soldado, 89. D. Duarte

    Karty:   4. Barrenetxea (RSC), 67. A. Elustondo (RSC) – 7. C. Fernández (GRN), 39. Soldado (GRN), 88. Puertas (GRN)


    Real Sociedad San Sebastian: Moyà – A. Elustondo (70. Gorosabel), D. Llorente, Le Normand, Muñoz – Barrenetxea, Zubimendi, Merino, Oyarzabal (C) – Portugués (64. Djouahra), José (79. Roberto López).
    Náhradníci: Remiro – Aranbarri, Djouahra, Gorosabel, Isak, Lobete, Roberto López, Monreal, Ödegaard, J. Pacheco, Zubeldia, Zurutuza.

    Granada CF: Rui Silva – Díaz (C), J. Vallejo (68. Sánchez), D. Duarte, Neva – Foulquier, Eteki (63. Azeez), Y. Herrera (90+3. J. A. Martínez), Puertas (90+3. Bastiao Dias) – Soldado (63. Machís), C. Fernández.
    Náhradníci: Andorinha, A. Escandell – Azeez, Bastiao Dias, Antoñín, Köybaşı, Machís, J. A. Martínez, Montoro, Rodríguez Ruiz, Sánchez, Vico.