CFC Janov – Turín 1:2 (kon.)
koniec
CFC Janov
1:2 (0:2)
FC Turín
cz Streda 04.11.2020, 17:00 • Stadio Comunale Luigi Ferraris • Talianska Seria A • 3. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím Turína, který svého soupeře dokázal porazit výsledkem 2:1. Druhý poločas byl v režii domácího celku, který měl výraznou územní převahu, jenomže se mu povedlo snížit až během nastaveného času. Turín se totiž v průběhu druhého poločasu soustředil na pečlivou obranu, která dnes Siriguovi hodně pomohla. I tak byl Turín směrem dopředu o něco nebezpečnější, ve druhém dějství se spíše soustředil na protiútoky. (18:57:00)
     
    Držení míče: 47 % : 53 %.
    Střely na branku: 4:1. Střely mimo: 5:5. Rohy: 5:2. Ofsajdy: 0:2. Fauly: 10:18.
     
    90+5
    Konec zápasu.
    90+4. Gianluca SCAMACCA - 1:2
     
    90+4
    Janov právě vstřelil branku!
    Tak přeci jenom tu máme kontaktní branku! Janov se během nastaveného času nadechl k náporu, načež jsme sledovali centrovanou nabídku na naprosto osamoceného GIANLUCU SCAMACCU. Ten měl na zakončení pravou nohou hodně prostoru, střelu nakonec poslal přesně k pravé tyči.
     
    90+4
    Sledovali jsme centrovanou nabídku do pokutového území, kterou se ovšem povedlo včas odklidit Bremerovi. Janov se v závěru zápasu dostává k tlaku.
     
    90+3
    Žlutou kartu dostává Saša Lukić (Turín FC).
     
    90+3
    Turín velice aktivně napadal rozehrávku soupeře, nicméně k míči se nedostal. Stalo se tomu tak až po přenesení hry od Zapaty, který nenašel spoluhráče.
     
    90+2
    Střídající Rodríguez se snažil pasem podél autové lajny oslovit některého ze svých spoluhráčů, jenomže míč skončil v zámezí. Turín bude znovu vhazovat.
     
    90
    Druhý poločas bude nastaven o pět minut.
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby, o vítězi se zdá být rozhodnuto. Ještě ale musíme počítat s nastaveným časem.
     
    88
    Střídání v týmu Janov CFC: ze hřiště odchází Nicolo Rovella, přichází Mattia Destro.
    Střídání v týmu Turín FC: ze hřiště odchází Karol Linetty, přichází Cristian Ansaldi.
     
    88
    Podél postranní lajny to zkoušel vzít na sebe domácí Badelj, který se ovšem s balónem ocitl za čárou. Následovat bude další autové vhazování pro Turín.
     
    87
    Domácím se povedlo přesunout hru na levou stranu, kde Criscito ještě hledal lépe postaveného Pandeva. Druhý jmenovaný ovšem centrem našel Lyanca.
     
    86
    O nahrávku mezi obránce si křikl Linetty, který se na hranici pokutového území dokázal prodrat do zakončení, které ovšem poslal do připraveného protihráče.
     
    85
    V krátkém časovém sledu hned dva nedovolené zákroky, přičemž se o ten druhý postaral domácí Bani. Turín s rozehrávkou nikam nespěchá, vede o dvě branky.
     
    81
    U postranní lajny se patičkou povedlo zachránit balón Criscitovi, který ho přenechal za sebe na Leragera. Mezitím se hostující obrana dokázal včas vrátit.
     
    80
    Do konce tohoto zápasu zbývá poslední desetiminutovka, s Janovem to nevypadá zrovna optimisticky. Hostující celek totiž svého soupeře nepouští do šancí.

    David Suchý

    Góly: 90+4. Scamacca (Pandev) – 10. Lukić, 26. Pellegrini (vla.)

    Karty:   31. Badelj (JAN), 51. Rovella (JAN) – 23. Gojak (TUI), 45+3. Rincón (TUI), 68. Singo (TUI), 90+3. Lukić (TUI)


    Držení míče: 47 % : 53 %.
    Střely na branku: 4:1. Střely mimo: 5:5. Rohy: 5:2. Ofsajdy: 0:2. Fauly: 10:18.
    CFC Janov: Perin (C) – Ghiglione, Goldaniga (46. Pandev), C. Zapata, Pellegrini (67. Criscito) – Rovella (88. Destro), Badelj, Lerager – Zajc (46. Bani) – Scamacca, Pjaca (67. Parigini).
    Náhradníci: Marchetti, Paleari – Biraschi, Pandev, A. Masiello, Bani, Behrami, Radovanović, Destro, Melegoni, Criscito, Parigini.

    FC Turín: Sirigu – Singo (74. Vojvoda), Bremer, Lyanco, Murru (53. Ricardo Rodríguez) – Gojak (53. Meïté), Rincón, Linetty (88. Ansaldi) – Lukić – Verdi (53. Bonazzoli), Belotti (C).
    Náhradníci: V. Milinković-Savić, Rosati – N'Koulou, Buongiorno, Meïté, Vianni, Bonazzoli, Ansaldi, Edera, Ricardo Rodríguez, Segre, Vojvoda.

    Rozhodca: Valeri – Colarossi, Baccini