Bobby Green - Thiago Moisés Moisés (kon.) | Kevin Holland - Charlie Ontiveros Holland (kon.)
Maurice Greene - Greg Hardy Hardy (kon.) | Andre Fili - Bryce Mitchell Mitchell (kon.)
Uriah Hall - Anderson Silva Hall (kon.)
koniec udalosti
Kevin Holland - Charlie Ontiveros

Holland

cz Nedeľa 01.11.2020, 00:44 • UFC APEX, Las Vegas • UFC
Predzápasové kurzy
     
    Jak už bylo řečeno, tohle bylo rychlé, program tak svižně utíká. Za chvíli si dáme souboj v těžké váze. (00:53:38)
     
    Kevin Holland je na vítězné vlně, dnešní výhra byla jeho čtvrtá v roce 2020!
     
    Utkání skončilo.
     
    Tohle bylo hodně rychlé. Holland potvrdil svou roli favorita, rychle soupeře přečetl a ve třetí minutě soupeře donutil vzdát. Ontiveros si při pádu ublížil v oblasti krku, i po vyhlášení zůstává na zemi a čeká se na nosítka.
     
    2:39
    A je konec! Kevin Holland dostal znovu zápas na zem, u pletiva byl Ontiveros otřesený a zápas byl ukončený po slovním vzdání se od Ontiverose.
     
    2:10
    Holland je nahoře, jenže nemá jak soupeře zachytit.
     
    1:30
    Sledujeme aktivní souboj od obou borců, Ontiveros se dobře brání a snaží se chytit soupeřovu ruku.
     
    0:40
    Holland raději vzal zápas na zem a snaží se soupeře svázat.
     
    0:10
    Ontiveros začal pěkně divoce. Hned vytasil backfist a poslal soupeře k zemi. A o chvíli později přilétl divoký high kick.
     
    Začalo první kolo.
     
    Charlie Ontiveros je již v oktagonu a působí velmi uvolněně. Nyní za ním míří i Kevin Holland a i zde panuje uvolněná nálada. Oba borci se na fight očividně hodně těší.
     
    Uprostřed hlavní karty je tu zápas, který byl hlavním tahákem pro české fanoušky, nicméně vše se na poslední chvíli změnilo

    Kevin „Trail Blazer“ Holland (bilance 19-5, v UFC 6-2) na této kartě být neměl, na jeho místě měl stát Krzysztof Jotko, jenže ten se zranil a hledala se náhrada. Holland je opravdu tvrdý bojovník, který momentálně pluje na třízápaové sérii výher, z nichž dvě získal na TKO. Poslední duel skončil na body po split decision, zdolal tak před měsícem Darrena Stewarta. Je tak rozjetý, v plném zápřahu a to může hrát velkou roli.

    Proti němu se měl postavit Machmud „Mach“ Muradov (bilance 24-6, v UFC 2-0), uzbecký bojovník, žijící v Praze, který bojuje pod dvěma vlajkami. K té uzbecké si už dlouho bere i tu českou a pro fanoušky je brán jako náš. Jenže člověk míní a COVID-19 mění. Muradov byl pozitivně testován a tak nastaly dvě možnosti. Duel zrušit, nebo Hollandovi najít na poslední chvíli nového soupeře. Platila druhá varianta a do oktagonu se tak postaví Charlie „The American Bad Boy“ Ontiveros (bilance 11-6, v UFC 0-0). Pro něj to tak bude v UFC velká premiéra a hned proti takovému jménu. Ontiveros se v posledních letech objevoval v organizaci Fury Fighting Championship a jeho poslední duel se datuje do prosince loňského roku, kdy hned v prvním kole porazil na KO Washingtona Luize. Dnes ale vstupuje do jiné ligy a navíc na skutečně poslední chvíli.
     
    Dobré ráno u akce UFC Fight Night: Hall vs. Silva. Společně se podíváme na utkání ve střední váze mezi Kevinem Hollandem a Charliem Ontiverosem.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 00:00.

    Aleš Pur

    Mark Smith