Zlaté Moravce – Trnava 0:0 (odl.) | Michalovce – Ružomberok 4:3 (kon.) | Nitra – Trenčín 1:2 (kon.)
Slovan Bratislava – Žilina 3:2 (kon.)
koniec
FC Nitra
1:2 (0:0)
AS Trenčín
Streda 16.12.2020, 14:00Niké liga • 18. kolo
Predzápasové kurzy
     
    AS Trenčín dokázal na záver jesennej časti získať tri body. Vyhrával dvakrát, druhý raz si udržal náskok. Rozhodol Hamza Čataković. Ja vám ďakujem za pozornosť a prajem pekný večer. (15:57:05)
     
    90+2
    Koniec zápasu.
     
    90+2
    Striedanie v tíme AS Trenčín: z ihriska odchádza Milan Corryn, prichádza Artur Gajdoš.
     
    90
    Nadstavujú sa 2 minúty.
     
    89
    Center sprava do šestnástky Trenčína síce jeden z domácich hlavou zakončil, ale nedôrazný pokus si našiel v rukaviciach Igor Šemrinec.
     
    88
    Striedanie v tíme FC Nitra: z ihriska odchádza Nikola Gatarić, prichádza Ondrej Vrábel.
    87. Hamza ČATAKOVIĆ - 1:2
    Zdroj: www.huste.tv
     
    87
    Trenčín dal gól!
    HAMZA ČATAKOVIĆ sa dostal k strele z hranice pokutového územia. Dostal viac času ako mu mali Nitrania dať a trafil presne k žrdi, kde už Ariel Harush nedočiahol.
     
    86
    Daniel Magda predviedol veľmi dobrý defenzívny zákrok. Jeho sklz poslal loptu do bezpečia pred rodiacim sa brejkom Trenčína.
     
    85
    Hamza Čataković si síce zľava naviezol loptu do pokutového územia a chvíľu to vyzeralo, že by mohol mať veľkú šancu, ale vytlačil sa do uhlu a minul bránku.
     
    84
    Martin Adamec síce neposlal zlý pas za obranu Trenčína, lenže jeho spoluhráči nedokázali zareagovať včas a loptu si našiel brankár Igor Šemrinec.
     
    83
    Adrián Slávik avizuje menšie zdravotné problémy, dostal kŕč. Po krátkej výpomoci od spoluhráčov je v poriadku a môže pokračovať.
     
    82
    Michal Faško strieľal spred pokutového územia súpera, ale lopta mu nesadla a bránku Igora Šemrinca neohrozil.
     
    81
    Adam Tučný sa zľava dostal do pokutového územia. Výborne sklzom proti nemu zasiahol Kristián Kolčák. Bude z toho roh odkop od brány Harusha.
     
    80
    Adam Gaži bol na krídle zastavený. Nitra prešla vpred. Daniel Magda výborne potiahol loptu, potom Michal Faško hľadal spoluhráčov pred bránkou. Vystihol to Abdul Zubairu.
     
    79
    Timotej Záhumenský si veľmi pekne narazil loptu a zľava ju dostal do pokutového územia. Prudký pokus ľavačkou z mierneho uhlu nasmeroval do bočnej siete.
     
    78
    Zaujímavo rozohrali domáci priamy kop. Po centri prišlo zakončenie z mierneho uhlu, išlo vedľa troch žrdí. Igor Šemrinec nemusel zasahovať.
     
    77
    Martin Šulek fauloval v strede ihriska, hlavný rozhodca mu adresoval dohovor. Ešte však nie žltú kartu. Celkovo sa dnes hrá celkom čisto.
     
    76
    Matúš Kuník si loptu naviezol na hranicu pokutového územia. Trenčianski hráči sa na neho pozerali asi štyria a neurobili nič, takže Nitran vystrelil. Mohol to poslať k žrdi, lenže slabo zamieril do stredu, kde sa nachádzal Igor Šemrinec.

    Matej Kubove


    Hľadáme spravodajcu pre tím FC Nitra. Viac informácií tu.

    Góly: 73. Mustafič (Gatarić) – 60. Zubairu (Gaži), 87. Čataković

    Karty:   21. Kadák (TRE)


    FC Nitra: Harush – Magda, Kolčák, Podhorin (C), Kuník – Mustafič, De Jesus Nascimento (46. Adamec) – Chobot (68. Záhumenský), Faško, Gatarić (88. Vrábel) – Franko (56. Tancík).
    Náhradníci: Šípoš – Vrábel, Šefčík, Záhumenský, Olivero, Adamec, Tancík.

    AS Trenčín: Šemrinec (C) – Mazanovský, Križan, Šulek, Slávik – Kadák (46. Tučný), Letenay (46. Čataković), Zubairu – Gaži, Ikoba, Corryn (90+2. Gajdoš).
    Náhradníci: Kukučka – Čataković, Ghali, Gajdoš, Tučný, Pires, Knežević.

    Rozhodca: Glova – Somoláni, Perát – K. Micheľ