Bergamo – Turín 3:3 (kon.) | Sassuolo – Spezia 1:2 (kon.) | Juventus – AS Rím 2:0 (kon.)
CFC Janov – Neapol 2:1 (kon.)
koniec
U.S. Sassuolo Calcio
1:2 (1:1)
Spezia Calcio
cz Sobota 06.02.2021, 15:00 • MAPEI Stadium - Città del Tricolore (Reggio nell'Emilia) • Talianska Seria A • 21. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Dnes se tedy zrodil první překvapivý výsledek, protože Spezia senzačně porazil Sassuolo! S tímto konstatováním se s Vámi loučím a zase někdy na počtenou. (16:57:26)
     
    Držení míče: 56 % : 44 %.
    Střely na branku: 4:7. Střely mimo: 3:3. Rohy: 5:5. Ofsajdy: 4:3. Fauly: 19:14.
     
    Bída Sassuolo i nadále trvá, protože dnes nestačilo ani na Speziu, která tedy bere neskutečně cenné tři body. Lepší začátek utkání ale měli domácí, kteří se brzy dostali do vedení. To jim však nevydrželo ani patnáct minut, protože hosté srovnali krok a od té doby už byli mírně lepším týmem. Naprosto zaslouženě se tak ve druhé půli dočkali vedoucí branky a i přes obrovský nátlak soupeře nakonec těsné vedení udrželi.
     
    90+5
    Konec zápasu.
    90+4. Hraniční zákrok, ze kterého nakonec penalta nebyla
     
    90+4
    Gian Marco Ferrari padá v pokutovém území vinou protihráče, ale hlavní rozhodčí hned signalizuje i za mohutných protestů domácích, že to penalta nebude!
     
    90+4
    Gennaro Acampora na útočné polovině docela zbytečně fauloval, Sassuolo tak může rozjet poslední útok utkání.
     
    90+3
    Domenico Berardi přece jen vymyslel dost nebezpečný centr z pravé strany, po kterém se natahovali tři spoluhráči, ale nakonec balón skončil u obránce, který ho okamžitě poslal z nebezpečné zóny.
     
    90+2
    Andrea Consigli pomáhá svým spoluhráčům s rozehrávkou téměř na půlící čáře. Ani to však nepomohlo, protože se míč dostal jen k brankáři Spezie.
     
    90+1
    Žlutou kartu dostává Luca Vignali (ASD Spezia Calcio 2008).
     
    90+1
    Nastavují se čtyři minuty.
     
    90
    Střídání v týmu ASD Spezia Calcio 2008: ze hřiště odchází Giulio Maggiore, přichází Julian Chabot.
     
    90
    Střídání v týmu ASD Spezia Calcio 2008: ze hřiště odchází Leonardo Sena, přichází Gennaro Acampora.
     
    89
    Marlon se ve vápnu sice dostal k vysokému míči, ale mezi tři tyče ho nedokázal hlavičkovat, následně Spezia získala autové vhazování.
     
    88
    Sassuolo opět neuspělo na útočné polovině a čas už se pomalu krátí. Spezia nyní navíc rozehrává, čímž získává další sekundy.
     
    87
    Hosté přímý kop nevyužili, protože v pokutovém území faulovali, takže se stále budou muset soustředit na ubránění těsného vedení.
     
    85
    Gian Marco Ferrari nestíhal zachytit rychlého Kevina Agudela, raději ho tak poslal k zemi, takže se musí smířit se žlutou kartou.
     
    85
    Domenico Berardi z rohu hřiště pod tlakem dokázal odcentrovat, jeho spoluhráči už ale tak úspěšní nebyli, protože o míč rychle přišli.

    Lukáš Mihal

    Góly: 25. Caputo (Obiang) – 39. Erlić (Bastoni), 78. E. Gyasi (Ismajli)

    Karty:   79. Locatelli (SAS), 85. G. M. Ferrari (SAS) – 31. Bastoni (SPZ), 69. Erlić (SPZ), 90+1. Vignali (SPZ)


    Držení míče: 56 % : 44 %.
    Střely na branku: 4:7. Střely mimo: 3:3. Rohy: 5:5. Ofsajdy: 4:3. Fauly: 19:14.
    U.S. Sassuolo Calcio: Consigli (C) – Müldür, Marlon, G. M. Ferrari, Rogério – Obiang (82. Magnanelli), Locatelli – Traorè (64. Defrel), Djuričić (64. D. Berardi), Boga (40. Haraslín, 82. Raspadori) – Caputo.
    Náhradníci: Pegolo – Peluso, Raspadori, Chiricheş, D. Berardi, Magnanelli, Defrel, K. Ayhan, Haraslín, Kiriakopoulos, Oddei, Toljan.

    Spezia Calcio: Provedel – Vignali, Terzi (C) (53. Ismajli), Erlić, Bastoni – Sena (90. Acampora), M. Ricci, Maggiore (90. Chabot) – D. Verde (64. Farias), Agudelo, E. Gyasi.
    Náhradníci: Krapikas, Zoet – Agoumé, Farias, Acampora, Ramos, Dell'Orco, Marchizza, Chabot, Ismajli, Estevez, Galabinov.

    Rozhodca: Sacchi – Fiore, Bercigli