Česko – Rakúsko 5:1 (kon.) | Nemecko – Slovensko sk 7:3 (kon.)
koniec
Nemecko
7:3 (2:2, 3:1, 2:0)
Slovensko
Štvrtok 18.04.2024, 19:30 • Energie Schwaben Arena, Kaufbeurene • Reprezentácia
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    55:16
    Nemecko dalo gól!
    Z protiútoku inkasujeme gól na 3:7. Michaelis potiahol celú akciu, prihral pred bránu LUISOVI SCHINKOVI, ktorý poslal puk za Tomekov chrbát.
    Asistencia: Michaelis
     
    41:13
    Nemecko dalo gól!
    Stachowiak dostal prihrávku do jazdy, prešiel okolo Kollára, puk po jeho zakončení zostal pred bránkovou čiarou, no nedokázali sme ho poslať do bezpečia a DANIEL FISCHBUCH ho dostal do brány. Aj Tomek inkasuje z prvej strely.
    Asistencia: Stachowiak
     
    35:51
    Nemecko dalo gól!
    Nemci okamžite po vyhranom buly využívajú presilovku. Hrenák neudržal strelu od modrej čiary, JUSTIN SCHÜTZ puk bez problémov dostal do odkrytej bránky.
     
    28:10
    Slovensko dalo gól!
    Využívame presilovú hru, v ktorej sme aj inkasovali. RÓBERT LANTOŠI dostal prihrávku na voľnú ľavú stranu a z vrcholu ľavého kruhu strelou zápästím prekonal Ancicku.
     
    27:30
    Nemecko dalo gól!
    Inkasujeme pri našej presilovke. Boli sme usadení v útočnom pásme, no nezachytili sme odrazený puk a PARKER TUOMIE zoči voči Hrenákovi zvyšuje vedenie Nemecka na 4:2.
     
    26:48
    Nemecko dalo gól!
    Zlá rozohrávka našich, Nemci pohotovo zareagovali, SAMUEL SORAMIES dostal bekhendovú prihrávku, natlačil sa medzi kruhy a odtiaľ skóruje.
     
    15:43
    Nemecko dalo gól!
    Presilovku využívajú aj Nemci. Plachta nahodil puk na bránu, Hrenák vyrazil, puk sa poodrážal, pohotový WOJCIECH STACHOWIAK ho dorazil do brány.
    Asistencia: Matthias Plachta
     
    11:13
    Slovensko dalo gól!
    Poriadne sme sa nevedeli dostať do útočného pásma, no teraz nám vyšla výborná akcia. Rýchlo sme otočili hru, Lantoši našiel krížnou prihrávkou na pravom kruhu Cingela, ten prihral bekhendom popred bránu OLIVEROVI OKULIAROVI, ktorý upratal puk za bránkovú čiaru.
    Asistencie: Lukáš Cingel, Róbert Lantoši
     
    08:59
    Slovensko dalo gól!
    Nemci chybovali v našom obrannom pásme, nedokázali sa rýchlo vrátiť dozadu, RÓBERT LANTOŠI dokonale využil svoju rýchlosť a jeho prudká strela švihom skončila v hornom rohu nemeckej brány!
     
    01:42
    Nemecko dalo gól!
    Nemci dávajú z prvej strely gól! Nie príjemná situácia pre Hrenáka. Hráč Nemecka získal puk pri mantineli, posunul ho na malom priestore JOSHUOVI SAMANSKIMU, ktorý z ľavej strany veľmi dobre namieril a trafil protiľahlý horný roh našej brány.

    Daniela Mesíková

    Góly a asistencie: 2. Samanski, 16. Stachowiak (Plachta), 27. Soramies, 28. Tuomie, 36. Schütz, 42. Fischbuch (Stachowiak), 56. Schinko (Michaelis) – 9. Lantoši, 12. Okuliar (Cingel, Lantoši), 29. Lantoši


    Nemecko: Ancicka (Tiefensee) – Zimmermann, Müller, Hüttl, Wagner, Fohrler, Ugbekile, Weber, Karrer – Ehl, Michaelis, Kahun – Fischbuch, Stachowiak, Schütz – Plachta, Samanski, Tuomie – Schinko, Pfaffengut, Soramies – Krauss
    Slovensko: Hrenák (41. Tomek) – Grman, Ivan (C), Bučko, Golian, Gachulinec, Bačik, Brincko, Petrovický – Lantoši (C), Cingel, Okuliar – Faško-Rudáš, Kollár, Takáč – Kukuča, Tamáši, Kašlík – Kusko, Baláž, Hecl