Slovensko – Česko sk 1:4 (kon.)
koniec
Slovensko
1:4 (0:1, 1:0, 0:3)
Česko
Sobota 27.04.2024, 14:00 • Zimný štadión P. Demitru, Trenčín • Reprezentácia
Predzápasové kurzy
Partner:
    59:30 Roman Červenka (CZE) - 1:4
     
    59:30
    Česko dalo gól!
    ROMAN ČERVENKA triafa prázdnu bránku. 4:1.
    Asistencia: Michael Špaček
    53:20 Petr Kodýtek (CZE) - 1:3
     
    53:20
    Česko dalo gól!
    Česi sa usadili v útočnom pásme a podarilo sa im streliť tretí gól. Strela z pravej stany na Škorvánka ten stihol zasiahnuť betónmi, no puk sa odrazil na české hokejky a bekhendová dorážka PETRA KODÝTKA končí v našej sieti.
    Asistencie: Jakub Rychlovský, Pavel Kousal
    47:44 Petr Kodýtek (CZE) - 1:2
     
    47:44
    Česko dalo gól!
    Náznak českého prečíslenia, aj keď sme sa potom stihli vrátiť, no prihrávka z pravého krídla sa pred bránkoviskom odrazila, puk si našiel PETR KODÝTEK a z bezprostrednej blízkosti ho napálil do siete.
    39:49 Lukáš Cingel (SVK) - 1:1
     
    39:49
    Slovensko dalo gól!
    Využili sme presilovku o dvoch hráčov. LUKÁŠ CINGEL dostal prihrávku od Lantošiho, počkal, stiahol si puk na stred pravého kruhu a odtiaľ nechytateľne trafil do horného rohu Málkovej brány.
    Asistencia: Róbert Lantoši
    11:30 D. ŠPAČEK - 0:1
     
    11:30
    Česko dalo gól!
    DAVID ŠPAČEK dostal krížnu prihrávku od Kašeho od mantinelu, čím sa Česko dostalo do prečíslenia dva na jedna, Špaček to zobral na svoje plecia a následnou strelou prekonal Škorvánka.
    Asistencie: Ondřej Kaše, Jakub Vrána

    Daniela Mesíková

    Góly a asistencie: 40. Cingel (Lantoši) – 12. D. Špaček (Kaše, Vrána), 48. Kodýtek, 54. Kodýtek (Rychlovský, Kousal), 60. Červenka (M. Špaček)


    Slovensko: Škorvánek (Tomek) – Bučko, Ivan, Grman, Bačik, Gachulinec, Golian, Brincko, Petrovický – Lantoši, Cingel, Takáč – Cehlárik, Sukeľ, Kudrna – Faško-Rudáš, Tamáši, Okuliar – Kašlík, Petrovský, Baláž – Kollár
    Tréner: Craig Ramsay

    Česko: Málek (Frodl) – Ticháček, Škotka, Krejčík, Pyrochta, D. Špaček, Mašín, Zábranský, Galvas – Chlapík, M. Špaček, Červenka – Kaše, Tomášek, Vrána – Kousal, Kodýtek, Kovařčík – Kantner, Kondelík, Rychlovský
    Tréner: Radim Rulík

    Rozhodca: Hronský, Crman – Durmis, D. Konc ml.