J. Kórea – Slovinsko 4:2 (kon.) | Japonsko – Maďarsko 1:3 (kon.) | Rumunsko – Taliansko 1:6 (kon.)
koniec
Južná Kórea
4:2 (2:1, 0:1, 2:0)
Slovinsko
cz Nedeľa 28.04.2024, 12:30 • Sparkasse Arena, Bolzano • Majstrovstvá sveta - 1. Divízia, sk. A • 1. kolo
Partner:
     
    58:36
    Slovinsko odvolává brankáře!
     
    58:11
    I Čchong-min nedokázal před brankovištěm po kličce do forhendu najít prostor mezi betony Pintariče.
     
    58:11
    Trestné střílení pro Korejce! Simšič držel protihráče a nedovolil mu vystřelit do odkryté branky.
    55:15 Kim SANG-JOB - 4:2
     
    55:15
    Jižní Korea právě vstřelila branku!
    A tohle je pro Slovinsko obrovský problém! Korejci potřetí v utkání využívají protiútok, tentokrát z levého kruhu vypálil pod horní tyč KIM SANG-JOB, který zvyšuje na 4:2! Asistence: Kim Si-han
    48:17 I ČCHONG-MIN - 3:2
     
    48:17
    Jižní Korea právě vstřelila branku!
    Ač to nevypadalo při přesilovce Korejců zrovna nadějně s jejich hrou, tak stačilo jedno usazení v útočném pásmu a je z toho gól! Střelu I ČCHONG-MINA tečoval v pravém kruhu bránící protihráč a puk zamířil k levé tyči do protipohybu brankáře Pintariče! Asistence: Nam Hui-du, I Jong-čun.
     
    46:50
    Tak nakonec neodrazil, on jej tam bránící Podlipnik poslal. Takže jde na trestnou lavici.
     
    22:44
    Korejci si zahrajou přesilovku. Dvě minuty za podražení vyfasoval Magovač.
    22:25 Jaka SODJA - 2:2
     
    22:25
    Slovinsko právě vstřelilo branku!
    Aktivita favoritů je odměněna vyrovnávacím gólem, který vsítil JAKA SODJA! Po dvou zblokovaných střelách se puk dostal až k brankovišti a Sodjovi se povedlo jej dorazit za brankáře I Jon-sunga, který byl v rozkleku a nemohl reagovat. Asistence: Miha Beričič, Aleksandar Magovač.
     
    21:15
    Tomaževič měl v pravém kruhu před sebou odkrytou klec, jenže křižný pas spoluhráče neumístil k pravé tyči, nýbrž do přesouvajícího se brankáře.
     
    18:37
    Za Pintaričem zazvonila tyč! První korejská trojice nyní rozjíždí pořádný kolotoč. Napřed I Čchon-min trefil beton Pintariče, načež se do zakončení dostal An Čin-hü. A ten otřel střelu o tyčku.
    16:48 Sin SANG-HUN - 2:1
     
    16:48
    Jižní Korea právě vstřelila branku!
    No a pozor, Korejci vystrkují drápky! Další rychlý protiútok z vlastního pásma využil SIN SANG-UK, který protečoval v mezikruží nahrávku od An Čin-hüa a trefil se mezi Pintaričovy betony! Asistence: An Čin-hü, I Jong-čun.
    15:43 Kong JU-ČCHAN - 1:1
     
    15:43
    Jižní Korea právě vstřelila branku!
    Protiútok Korejců po konci oslabení řídil a zakončil právě navrátilec z trestné lavice KONG JU-ČCHAN, který se dostal ve středním pásmu ke kotouči a probruslil do levého kruhu, odkud propálil Pintariče! Asistence: Kim Sang-uk, I Don-ku.
     
    13:31
    Poprvé v utkání se vylučuje. Dvě minuty za držení dostává Kong Ju-čchan.
     
    06:33
    Obrovské štěstí měl nyní brankář I Jon-sung, který spadl vedle branky po střetu se soupeřem a nechal odkrytou klec. Slovinci toho ale nedokázali využít.
    03:34 Robert SABOLIČ - 0:1
     
    03:34
    Slovinsko právě vstřelilo branku!
    ROBERT SABOLIČ otevírá skóre zápasu! Dostal přesný pas od Tomaževiče před brankoviště, kde rychlou kličkou našel prostor k přizvednutí střely nad beton korejského gólmana. Asistence: Blaž Tomaževič, Kristjan Čepon.

    Jan Vojkůvka

    Góly a asistencie: 16. Kong Ju-čchan (Kim Sang-uk, I Don-ku), 17. Sin Sang-hun (An Čin-hü, I Jong-čun), 49. I Čchong-min (Nam Hui-du, I Jong-čun), 56. Kim Sang-job (Kim Si-han) – 4. Sabolič (Tomaževič, Čepon), 23. Sodja (Beričič, Magovač)


    Južná Kórea: I Jon-sung (Ha Čong-ho) – O In-gjo, I Don-ku, I Sung-čä, Nam Hui-du, Kong Ju-čchan, Či Hjo-sok, I Min-čä – Kim Sang-uk, I Čchong-min, Kang Jun-sok – I Jong-čun, Sin Sang-hun, An Čin-hü – Bä Sang-ho, Čon Čong-u, Kim Gon-u – I Ču-hjong, Kim Sang-job, Pak Čin-kju – Kim Si-han
    Tréner: Kim U-čä

    Slovinsko: Pintarič (Krošelj) – Magovač, Mašič, Čošič, Crnovič, Podlipnik Čepon, Bohinč – Drozg, Tičar, Kuralt – Sabolič, Macuh, Tomaževič – Simšič, Török, Mahkovec – Beričič, Mehle, Sodja – Jezovšek
    Tréner: Edo Terglav

    Rozhodca: Fernandez (USA), Langin (CAN) – Braten (NOR), Laguzov (GER)

    Diváci: 283