Frankfurt – Augsburg 3:1 (kon.)
koniec
Eintracht Frankfurt
3:1 (0:1)
FC Augsburg
cz Piatok 19.04.2024, 20:30 • Deutsche Bank Park, Frankfurt • Nemecká Bundesliga • 30. kolo
Predzápasové kurzy
     
    90+5
    Frankfurt právě vstřelil branku!
    Schirí odvrátil roh před vápno. UMAR MARMÚŠ se v souboji zbavil Pedersena a v souvislosti s účastí Dahmena na útočné standardní situaci běžel z vlastní poloviny na prázdnou kasu, což mu usnadnilo cestu za prvním ligovým gólem od 25. února.
     
    61
    Frankfurt právě vstřelil branku!
    Marmúš rozvinul akci z půlící čáry. U hranice šestnáctky pak HUGO EKITIKÉ se štěstím udržel balon proti přesile a křížnou střelou odrazil míč od levé tyče do sítě. Francouz má obrovskou radost, na první trefu po příchodu z PSG musel čekat velmi dlouho!
     
    55
    Frankfurt právě vstřelil branku!
    Zaplněný Deutsche Bank Park oslavuje vyrovnání na 1:1! Dina Ebimbe si na pravém křídle narazil s Butou a brilantním centrem před malé vápno se podílel na gólové střele FÁRISE ŠAJBÍHO, kterého v klíčový okamžik nezachytil Mbabu. Dahmen si na míč pravačkou sice sáhl, ale na vyražení to bylo málo.
     
    13
    Augsburg právě vstřelil branku!
    Maxova ztráta balonu na vlastní polovině měla pro Eintracht fatální následky! Mbabu pomohl založit brejk Demiroviće. Ten dobře načasoval přihrávku před RUBENA VARGASE a pětadvacetiletý Švýcar z pravé části vápna zkušeně napálil míč do horní části brány.

    Michal Břuchanský

    Góly: 55. Šájbí (Dina Ebimbe), 61. Ekitiké, 90+5. Marmúš (Skhiri) – 13. Vargas (Demirović)

    Karty:   90. Koch (FRN), 90+3. Knauff (FRN), 90+7. Marmúš (FRN) – 49. Engels (AUG), 65. Demirović (AUG), 67. Gouweleeuw (AUG)


    Držení míče: 59 % : 41 %.
    Střely na branku: 8:1. Střely mimo: 5:5. Rohy: 6:5. Ofsajdy: 1:3. Fauly: 2:19.
    Eintracht Frankfurt: Trapp (C) – Buta (89. Smolčić), Koch, Pacho, Max (70. Nkounkou) – Dina Ebimbe (78. Knauff), Götze (89. Ferri), Skhiri, Šájbí – Marmúš, Ekitiké (78. Larsson).
    Náhradníci: Grahl – Hasebe, Chandler, van de Beek.

    Tréner: Dino Toppmöller

    FC Augsburg: Dahmen – Mbabu, Gouweleeuw, Uduokhai, M. Pedersen – Engels (80. Michel), Jakić (80. Breithaupt), Vargas (57. Biel), Maier – Tietz (65. P. Pfeiffer), Demirović (C).
    Náhradníci: Koubek – Bauer, Dorsch, Kömür, Beljo.

    Tréner: Jess Thorup

    Rozhodca: Petersen – Sather, Wessel