Gruzínsko – Turecko 3:2 (kon.) | Belgicko – Taiwan 8:1 (kon.) | Bulharsko – Nový Zéland 7:6 (3:0 po s.n.)
koniec
Gruzínsko
3:2 (0:1, 2:1, 1:0)
Turecko
cz Štvrtok 25.04.2024, 12:00 • Winter Sports Palace, Sofia • Majstrovstvá sveta - 2. Divízia, sk. B • 3. kolo
Partner:
    44:18 KARELIN - 3:2
     
    44:18
    Gruzie právě vstřelila branku!
    Gruzie jde v úvodu třetího dějství do vedení. Obolgiani nastartoval na levé straně svého kolegu a IVAN KARELIN střelou od modré překvapil tureckého brankáře, 3:2. Asistence: Oliver Obolgiani, Alexandr Kirejev.
    33:34 KARELIN - 2:2
     
    33:34
    Gruzie právě vstřelila branku!
    Gruzie rychle srovnává stav po pěkné souhře. Obolgiani se otočil na pravém kruhu a poslal kotouč za sebe na vrchol kruhu. Tam byl volný IVAN KARELIN, který poslal forhendem černou gumu k pravé tyčce nad betonem brankáře. Asistence: Oliver Obolgiani.
    31:33 KARELIN - 1:2
     
    31:33
    Gruzie právě vstřelila branku!
    Domácí ale rychle odpovídají a snižují na rozdíl jediní branky. IVAN KARELIN vyplaval na pravém kruhu sám a forhendem propálil střelou k pravé tyčce postoj brankáře Bozaciho, 1:2. Oliver Obolgiani.
    29:49 DEMIRDELEN - 0:2
     
    29:49
    Turecko právě vstřelilo branku!
    Turci jdou v polovině zápasu do dvoubrankového vedení po rychlém kontru. BERTAN DEMIRDELEN vyplaval ve slotu a dostal se na kotouč, který k němu doklouzal od kratšího mantinelu. Turecký hráč pak rychle poslal černou gumu k tyčce. Bez asistence.
    03:36 KARADAĞ - 0:1
     
    03:36
    Turecko právě vstřelilo branku!
    Hosté jdou v úvodu prvního dějství do vedení. Odabaş poslal puk na červenou čáru. Tam si jej převzal v jízdě MEHMET KARADAĞ, vyjel si do mezikruží a k pravé tyčce prostřelil brankáře Starostina. Asistence: Ege Odabaş, Bertan Demirdelen.

    Vít Káňa

    Góly a asistencie: 32. Karelin (Obolgiani), 34. Karelin (Obolgiani), 45. Karelin (Obolgiani, Kirejev) – 4. Karadağ (Odabaş, Demirdelen), 30. Demirdelen


    Gruzínsko: Starostin (Fofanov) – Kurbatov, Marov, Kirejev, Jermošenko, Chačaturjan, Charizov – Dumbadze, Bukija, Karelin /C/ – Dziov, Obolgogiani, Kozjulin – Romanov, Kočkin, Švecov – Bobochidze
    Tréner: Věděrnikov

    Turecko: Bozacı (Kızılkaya) – Uzunali, E. Faner, Savaş, Kabay, F. Faner, Y. Kars, Aydin, Şentürk – Ö. Kars, Demirdelen, Bingöl – Odabaş, Karadağ, Bakal – Solak, Meydancı, Inandı – Karakoç, Turan, Gökçen
    Tréner: Brodnik

    Rozhodca: Nielsen (DEN) – Andersen (DEN), Beelen (NED)

    Diváci: 75