Gruzínsko – Turecko 3:2 (kon.) | Belgicko – Taiwan 8:1 (kon.) | Bulharsko – Nový Zéland 7:6 (3:0 po s.n.)
koniec
Belgicko
8:1 (3:1, 3:0, 2:0)
Taiwan
cz Štvrtok 25.04.2024, 15:30 • Zimnijat dvorec na sporta, Sofie (BUL) • Majstrovstvá sveta - 2. Divízia, sk. B • 3. kolo
Partner:
    55:21 Iniaz STEYAERT - 8:1
     
    55:21
    Belgie právě vstřelila branku!
    Hattrick vzápětí dovršil po Verelstově přihrávce zpoza brány útočník s dvouletými zkušenostmi z nižších amerických soutěží INIAZ STEYAERT. Asistence: Sam Verelst a Oliver de Croock.
     
    48:52
    Blanchy musel pro vyhozený kotouč zpět a rozehrál bleskovou akci průnikovou přihrávkou, kterou protečoval James do jízdy de Smetovi. Jeho samostatný nájezd zakončený blafákem do bekhendu však Kchuej Fu-siang vystihl.
    46:01 Iniaz STEYAERT - 7:1
     
    46:01
    Belgie právě vstřelila branku!
    Belgičané úplně nerušeně kombinovali v přesilovce, de Smetova rána se ještě neujala, ale po další sérii přesných přihrávek po ledě využil INIAZ STEYAERT pobídku zpoza brány a dává svůj druhý gól. Asistence: Oliver de Croock a Bryan Henry.
     
    44:37
    Vyloučení v týmu Tchaj-wanu:
    Jang Čchang-sing – 2 min., hákování.
     
    34:33
    Vyloučení v týmu Tchaj-wanu:
    Lin I-kchuan – 2 min., podrážení.
    29:05 Yoren DE SMET - 6:1
     
    29:05
    Belgie právě vstřelila branku!
    Henry se z otočky zbavil napadající dvojice soupeřů a z jeho přihrávky do jízdy na levé křídlo těžil YOREN DE SMET. Zleva si nabruslil až na brankoviště a po ledě překonává Kchueje, jenže gól měl pro něj bolestivou dohru, když po srážce s rozhodčím narazil do mantinelu v rohu kluziště. Asistence: Bryan Henry a Arne van Espen.
     
    27:07
    De Croock na sebe natáhl oba tchajwanské beky a prohodil mezi nimi bekhendem kotouč Steyaertovi, který zcela sám nedokázal zblízka prostřelit brankáře Tchaj-wanu.
    21:37 Lucas BONI - 5:1
     
    21:37
    Belgie právě vstřelila branku!
    LUCAS BONI dostal do samostatného nájezdu skvělou průnikovou přihrávku od 44letého původem slovenského obránce Žiarného a s přehledem zavěsil. Asistence: Marek Žiarný.
    21:05 Oliver DE CROOCK - 4:1
     
    21:05
    Belgie právě vstřelila branku!
    U zrodu gólové akce byl Verelst, který vybojoval kotouč za bránou a předal ho van Espenovi. Jeho střílenou přihrávku Steyaert tečoval vedle, ovšem znovu za bránou úřadoval Verelst a po jeho další příhře už mířil přesně OLIVER DE CROOCK. Asistence: Sam Verelst a Iniaz Steyaert.
    16:21 Ben COOLEN - 3:1
     
    16:21
    Belgie právě vstřelila branku!
    Čchen lacino ztratil kotouč ve středním pásmu, čehož využil devatenáctiletý Gentry k nahození žabičkou od modré čáry. Kchuej lehký kotouč nedokázal udržet a BEN COOLEN ho došťocuhl zblízka do jeho brány. Asistence: Tobi Gentry.
     
    11:43
    Vyloučení v týmu Tchaj-wanu:
    Pcheng Mo – 2 min., podrážení.
    7:39 Šen JEN-LIN - 2:1
     
    7:39
    Tchaj-wan právě vstřelil branku!
    Na využití přesilovky stačilo devět vteřin. Úplně volný ŠEN JEN-LIN doklepl do sítě vyraženou tvrdou střelu Wen Pchej-ana, který si od modré čáry povyjel téměř na pravý kruh. Asistence: Wen Pchej-an a Lin Jo-čchen.
     
    7:30
    Vyloučení v týmu Belgie:
    Vadim Gyesbreghs – 2 min., podrážení.
     
    7:17
    Tchajwanci si vypracovali první velkou šanci při přečíslení dva na jednoho. Lin I-kchuanovu ránu vytěsnil van Noten jen hranou betonu před Lin Ťü-jüa, který však nejen že nedokázal dorazit do prázdné brány, ale ani zabrzdit a bolestivě narazil do zadního mantinelu.
    3:17 Sam VERELST - 2:0
     
    3:17
    Belgie právě vstřelila branku!
    Zpoza vlastní brány rozjel západoevropský celek rychlý útok, z levého kruhu si najel SAM VERELST a prudkým švihem prostřelil Kchueje podruhé. Asistence: Oliver de Croock a Chad Piccart.
    0:48 Iniaz STEYAERT - 1:0
     
    0:48
    Belgie právě vstřelila branku!
    Bekhendem zakončil zblízka jen do brankáře INIAZ STEYAERT. Kotouč se k němu ale po chvilce vrátil, když ho skvěle našel Verelst, a belgický útočník pohodlně trefil bránu, kterou nechal netakticky postavený Kchuej zcela prázdnou. Asistence: Sam Verelst a Vadim Gyesbreghs.

    Karel Jedlička

    Góly a asistencie: 1. Steyaert (Verelst, Gyesbreghs), 4. Verelst (de Croock, Piccart), 17. Coolen (Gentry), 22. de Croock (Verelst, Steyaert), 22. Boni (Žiarný), 30. de Smet (Henry, van Espen), 47. Steyaert (de Croock, Henry), 56. Steyaert (Verelst, de Croock) – 8. Šen Jen-lin (Wen Pchej-an, Lin Jo-čchen)


    Belgicko: van Noten (Lievens) – Piccart, Gyesbreghs /C/, Neven, Blanchy, van Espen, Žiarný – de Croock, Verelst, Steyaert – Coolen, James, Blockx – Boni, Henry, de Smet – Gentry, van den Bogaert, Cuylen
    Tréner: van Iersel

    Taiwan: Kchuej (Siao) – Sang, Šen Jen-lin, Pcheng, Čchang Chan-jüan, Pchan, Wang Jüng-suan, Li – Lin I-kchuan, Lin Chung-ťü, Lin Ťü-jü – Wen, Lin Jo-čchen, Jang – Wang Pcho-siang, Šen Jen-čchin /C/, Čchen – Ju, Ši, Čchang Kchai-siang
    Tréner: Weng

    Rozhodca: Metzinger (CRO) – Bojadžiev (BUL), Gatol (AUT)

    Diváci: 76