Nashville – Vancouver 3:4 (po pr.) | Washington – NY Rangers 2:4 (kon.) | LA Kings – Edmonton 0:1 (kon.)
koniec
Washington Capitals
2:4 (1:2, 1:0, 0:2) Stav série: 0:4
New York Rangers
cz Pondelok 29.04.2024, 02:00 • Capital One Arena, Washington • NHL • Štvrťfinále V. konferencie
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 02:00.
     
    New York Rangers

    Až na výsledkově slabší leden profrčeli Rangers základní části bez vážnějších zádrhelů. Celkově získali 114 bodů a to jim kromě vítězství v Metropolitní divizi stačilo i na zisk Prezidentovy trofeje pro nejlepší tým dlouhodobé části sezóny. V posledních dnech se množí spekulace o možném návratu Filipa Chytila, jenž kvůli následkům otřesu mozku v roce 2024 neodehrál jediný zápas. Kromě českého útočníka dlouhodobě absentuje i veterán Blake Wheeler.
     
    Washington Capitals

    Hosté jsou podle statistik jednoznačně nejslabší z šestnácti účastníků play-off. Capitals do něj postoupili s výrazně záporným skóre. To je důsledkem střelecké impotence v první polovině sezóny, jež šla ruku v ruce se zhoršenou formou Alexandra Ovečkina. Naopak defenziva v čele s brankářem Charliem Lindgrenem držela celý tým nad vodou. Caps se díky zadním řadám drželi těsně pod hranou postupu a v závěru základní části pronikli na úkor Red Wings na osmou pozici. Sérii s Rangers musí Carberyho tým absolvovat s rozpadlou obranou. Z osobních důvodů chybí Ethan Bear, zranění jsou Iorio, Jensen, Sandin a nově i van Riemsdyk.
     
    1. zápas

    Rangres na úvod série potvrdili roli favorita a ve vyprodaném Madison Squiare Garden si připsali vítězství 4:1. Gólovou radost ve druhé třetině odšpuntoval bitkař Mario Rempe, na kterého během dalších dvou minut navázali Panarin a Vesey. Washington se zmohli jen na jeden gól z hokejky Martina Fehérváryho. Domácí si koncovku hlídali a jejich výhru v čase 56:17 zpečetil ujetý Kreider.

    2. zápas

    Cesta za druhou výhrou v sérii byla pro Rangers o něco trnitější. Igor Šesťorkin inkasoval jako první a ještě v polovině zápasu platil nerozhodný stav. Zápas nakonec rozhodly speciální týmy. Obě mužstva se dvakrát prosadila v početních výhodách a Newyorčané dokonce zvládli udeřit i v oslabení. Tento Millerův gól se ve finále ukázal být jako vítězný, neboť Wilson v čase 51:45 upravil stav na 3:4 z pohledu Capitals.

    3. zápas

    První duel v Capital One Areně měl podobný průběh, jako tomu o dva dny dříve. Carlson poslal Washington do vedení a Rangers zásluhou Kreidera a Goodrowova zásahu v oslabení otočili skóre ještě do první přestávky. Ve zbylých dvou třetinách padl už jenom jeden gól. Newyorčané díky Trocheckově zásahu v přesilovce zvítězili 3:1, v sérii se ujali vedení 3:0 a už dnes mohou stvrdit postup do konferenčního semifinále.
     
    Úvodní sestavy:

    Washington Capitals: C. Lindgren (Kuemper) – Carlson (A), Fehérváry, Jensen, Sandin, McIlrath, Alexejev – Oshie (A), McMichael, Ovečkin (C) – Wilson, D. Strome, Protas – Milano, Lapierre, Pacioretty – Aube-Kubel, Dowd, Malenstyn.
    Trenér: Spencer Carbery

    New York Rangers: Šesťorkin (Quick) – Fox, R. Lindgren, Schneider, K. Miller, Trouba (C), E. Gustafsson – Roslovic, Zibanejad (A), Kreider – Lafrenière, Trocheck, Panarin – Kakko, Wennberg, Cuylle – Rempe, Goodrow (A), Vesey.
    Trenér: Peter Laviolette

    Rozhodčí: Rehman, Kozari – Cherrey, Suchánek.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:57
    Rangers právě vstřelili branku!
    Uzdravenému Jensenovi pod vlivem Cuylleho napadání samovolně utekl puk od hokejky do mezikruží. Tam se zrovna nacházel KAAPO KAKKO a z voleje dopravil puk do protipohybu Lindgrena. To byla opravdu hrubá chyba v rozehrávce! Bez asistence.
    00:57 Kaapo KAKKO - 0:1
     
    01:13
    Po nepřesné střele Roslovica o sobě dali vědět i domácí. Protas dostal puk za obranu ke Stromeovi a Šesťorkin zakončení zblízka duchapřítomně vyrazil levačkou.
     
    02:42
    McMichael zprava nastřelil Malenstyna. Hosté hned přešli do protiútoku a v tom se nepovedlo vypálit Panarinovi.
     
    03:34
    Pacioretty řešil přečíslení přihrávkou pod sebe na McMichaela, proti jehož střele z levého kruhu si Šesťorkin připsal další výborný zákrok.
     
    04:22
    Kakko měl možnost přidat svůj druhý gól, ale Lindgren příklep z úniku do branky tentokrát neproustil.
     
    05:30
    Millerovu možnost Lindgren odklonil. Caps ale nevyhodili a dostali se pod souvislý tlak, který trvá i po střele Kreidera.
     
    06:44
    Foxův pokus od modré skončil v náruči Lindgrena. Hra je přerušena a Caps se mohou trochu srovnat. Zejména zadním řadám vstup do zápasu nevyšel.
     
    06:49
    Další přerušení v podání domácího gólmana, na něhož hned po vhazování vypálil kapitán Trouba.
     
    07:02
    A do třetice stejná situace. Na Charlieho Lindgrena si nepřišel ani Erik Gustafsson.
     
    08:05
    Protas získal puk u zadní modré čáry a založil protiútok. Na Bělorusa v něm navazoval Milano, ale Šesťorkin se o čistý štít připravit nenechal.
     
    10:14
    Pacioretty pokazil přečíslení čtyři na dva přihrávkou mimo dosah všech svých spoluhráčů. Rangers odpověděli podobným protiútokem, z něhož vzešla Troubova lapená střela z pravé strany.
     
    10:52
    Wilson těžil z toho, že Strome nezpracoval Protasovu přihrávku od zadního mantinelu, jenže sám u Šesťorkina ani nadvakrát nezasunul puk za pravý beton.
     
    11:12
    Fox přenesl hru přes celou šířku útočného pásma Rangers, jenomže Panarinova střela na Lindgrena přes Jensena neprošla.
     
    11:46
    Kreider dostatečně neclonil Lindgrenovi a současně nebyl připraven tečovat nahození Schneidera, které doplachtilo až do gólmanovy lapačky.
     
    12:16
    Oshie se po vyjetí zpoza branky potýkal s těsným bráněním a z otočky ruského strážce hostující klece neohrozil. Puk skončil na Millerovi.
     
    13:23
    Sonny Milano zvedl Gustafssonův pokus z delší vzdálenosti až do ochranné sítě za brankou Washingtonu.
     
    14:23
    Sandinova střela zpoza levého kruhu byla odražena směrem ke Carlsonovi, který rovněž nenašel způsob k překonání jistě vypadajícího Šesťorkina.
     
    14:54
    Washington právě vstřelil branku!
    MARTIN FEHÉRVÁRY dává svůj druhý gól v play-off! Čtveřice hráčů Rangers se sjela na jednu stranu obranného pásma. Protas si toho všiml a přesunul puk do protějšího kruhu, odkud slovenský obránce zavěsil do odkryté branky. Asistence: Alexej Protas, Dylan Strome.
    14:54 Martin FEHÉRVÁRY - 1:1
     
    16:30
    Zakázané uvolnění Rangers posouvá hru do útočného pásma Capitals.
     
    17:35
    Malenstyn nezkrotil přihrávku Aubeho-Kubela. Rangers v přechodu střídali a puk zase rychle odevzdali domácím.
     
    18:36
    Adam Fox dojel puk po nepřesné střele Gustafssona, ale zprava ho skrz výstroj Charlieho Lindgrena neprocedil.
     
    18:51
    Fox byl podražen vystrčenou nohou Jensena. Newyorčané si na přelomu první a druhé třetiny zahrají přesilovou hru.
     
    19:15
    Kreiderovi nevyšel záměr tečovat vysoký nástřel Zibanejada a domácím se povedlo odhodit puk na opačný konec kluziště.
     
    19:44
    Rangers právě vstřelili branku!
    Prostřednictvím Foxe, Panarina a Zibanejada se blesková souhra hostující pětice dostala až do mezikruží, odkud VINCENT TROCHECK zvedl puk do horní části branky. Lindgren v nejhorší možnou chvíli zavrávoral a v pádu nebyl schopen pohromě zabránit. Asistence: Mika Zibanejad, Artěmij Panarin.
    19:44 Vincent TROCHECK - 1:2
     
    19:44
    Místo oslav vedoucí trefy se Rangers museli věnovat hromadné šarvátce, ve které nemůže chybět Tom Wilson. Rozhodčí budou nepochybně vylučovat.
     
    19:44
    Vyloučení v týmu Washington Capitals:
    Tom Wilson – 2 min., hrubost.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Rangers mají po úvodní třetině zaděláno na rychlé ukončení série. O svém vedení 2:1 rozhodli v první a poslední minutě. Nejprve Kakko potrestal hrubku Jensena a po Fehérváryho vyrovnání inkasoval Lindgren od Trochecka podruhé během hry v oslabení. To si Capitals na startu druhé části vyzkouší znovu v důsledku Wilsonovy nedisciplinovanosti.
     
    Střely na branku po 1. třetině: 8 – 10.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:41
    Trocheck a Kreider parkovali u brankoviště a čmuchali po vypadeném puku ze střely Foxe. Druhý jmenovaný ho ze vzduchu zasáhl a poslal do Lindgrenovy vesty.
     
    21:16
    Fehérváry se zasloužili o vyhození. Z oslabení Washingtonu v ten moment zbývá posledních třicet sekund.
     
    21:42
    V důsledku zablokovaného nahození Panarina Jensen vyndal puk na Malenstyna a ten se kolem ruského střelce prohnal do úniku, v němž se mu nepovedlo zvednout blafák nad levý beton Šesťorkina.
     
    21:51
    Domácí v plném počtu.
     
    22:19
    Dylan Strome nechytil rozehrávku z obranného pásma. Je z toho zakázané uvolnění Capitals.
     
    23:15
    Vyloučení v týmu New York Rangers:
    Braden Schneider – 2 min., hákování.
     
    23:27
    Caps otevřeli bránící kvarteto v bílém, jenomže Ovečkin si kvůli zásahu Trochecka Oshieho finální přihrávku do předbrankového prostoru nepřevzal.
     
    24:27
    Newyorčané opakovaně odhodili puk z obranného pásma. Od Lindgrena si přebírá puk Carlson.
     
    24:50
    Millerova hůl změnila směr McMichaelovy střely. Puk se vznesl vysoko do vzduchu a na led spadl až za Šesťorkinovým brankovištěm.
     
    25:15
    Hosté v plném počtu.
     
    25:45
    Fehérváry vysoko přestřelil a puk se od hrazení odrazil do středního pásma, kde ho sebral Jensen.
     
    26:26
    Šesťorkin si poradil s nepříjemnou tečí Dowda, které předcházela střela Carlsona. Protiakci Rangers zastavil ofsajd a reklamní pauza.
     
    27:48
    Washington právě vstřelil branku!
    Caps podruhé srovnávají krok! HENRIX LAPIERRE dostal puk od Alexejeva a z pozice posledního hráče předvedl nenápadné, ale o to účinnější sólo, v jehož závěru si dorazil do branky své vlastní bekhendové zakončení. Asistence: Alexandr Alexejev.
    27:48 Hendrix LAPIERRE - 2:2
     
    28:49
    Vesey obkroužil branku a zapojil do své akce Millera, kterému Lapierre ztečoval střelu z levé strany do ochranné sítě.
     
    29:38
    Šesťorkin byl připraven na Fehérváryho pokus od levého mantinelu. Pacioretty se ještě snažil o dorážku, ale v pádu nebezpečný nebyl.
     
    29:58
    Carlson obdržel do druhé vlny puk od Stromea. Potom se mu povedlo projít až do levého kruhu, ale slabým bekhendem mohl Šesťorkina jen těžko přechytračit.
     
    31:01
    Druhá půlka základní hrací doby odstartovala klidnějším segmentem. Kotouč dvakrát po sobě opustil hrací plochu, vhazuje se ve středovém kruhu.
     
    31:25
    Šesťorkin dával pozor a zastavil propadlou rozehrávku Dylana McIlratha. Na tahu jsou hosté z New Yorku.
     
    32:39
    Beck Malenstyn si odskočil k Fehérvárymu na modrou čáru. Šesťorkin na jeho střelu z dálky viděl a vyrazil ji do ochranné sítě.
     
    32:57
    Kaapo Kakko na pravé straně nedostal puk přes prvního hráče, kterým byl Sandin. Rangers byli donuceni vycouvat z útočné třetiny.
     
    33:24
    Zibanejad se natáhl do brankoviště za Cuylleho přihrávkou, ale Protas ho vyrušil natolik, že puk za přesunujícím se Lindgrenem neskončil.
     
    34:19
    Fehérváry zase ukázal ofenzivní choutky. Oshie mu přenechal puk v levém kruhu a z něj ho slovenský hokejista razantně poslal do betonů klečícího Šesťorkina.
     
    35:55
    Malenstynova okruží cesta nikam nevedla. Lindgren ho čistým způsobem natlačil na mantinel v rohu hřiště.
     
    36:07
    Sandinova dalekonosná střela zápěstím byla tečí Malenstyna přemístěna až nad mantinely v útočném pásmu momentálně aktivnějších Capitals.
     
    36:30
    Erik Gustafsson zaútočil po levé straně, ale velmi vysokou střelou poslal puk velký kus nad břevno Lindgrenovy branky.
     
    37:17
    Schneider si šťastně narazil puk o Oshieho a přesunul se s ním z pravé strany na levou, odkud pro změnu označkoval Carlsona.
     
    37:47
    Panarin se ocitl v pasti u modré čáry. Na náhodu zkusil nahodit puk na branku a Lindgrenovi stačilo předvést banální zákrok.
     
    38:35
    Trocheck vzal puk u červené čáry. Na levém křídle se snažil obejít Jensena a tím se zahnal do nulového úhlu, odkud bekhendem nezahrozil.
     
    39:18
    Roslovic u zadního mantinelu setřásl Lapierrea, ale po vyjetí zpoza branky na to nenavázal žádnou střelou ani přihrávkou.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    V prostředním dějství se skóre posunulo jen jednou. Konkrétně v čase 27:48, kdy Lapirre dovedl své sólo až do gólu na 2:2. Rangers moc nebezpeční nebyli a poprvé v sérii se jim stalo, že po čtyřiceti minutách nevedou.
     
    Střely na branku po 2. třetině: 18 – 17 (8:10, 10:7).
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:27
    Schneiderova střela z pravé strany se od betonu Lindgrena odrazila k dorážejícímu Kreiderovi. Gólman Caps se rychle zorientoval a puk stopil.
     
    40:54
    Wilson zabrzdil Lindgrenovu střelu zpoza levého kruhu. Trocheck rychle obnovil let puku na branku, ale v ní už zase číhal nachystaný Lindgren.
     
    41:19
    Vesey nepotrestal chybu v domácí rozehrávce. Střela z pravého kruhu se mezi tři tyče Lindgrenovy branky nevešla.
     
    42:51
    Panarin netrefil cíl z pravého kruhu. Caps bleskově otočili hru a Šesťorkin se musel potýkat s pokusem Oshieho.
     
    43:10
    Vyloučení v týmu Washington Capitals:
    T. J. Oshie – 2 min., vysoká hůl.
     
    43:21
    Rangers právě vstřelili branku!
    Hosté dávají druhý přesilovkový gól! Opět mu předcházely asistence Foxe a Zibanejada. Pro Švédovu přihrávku si přijel ARTĚMIJ PANARIN a přesně mířenou střelou z levého kruhu vrátil svému týmu těsný náskok. Asistence: Mika Zibanejad, Adam Fox.
    43:21 Artěmij PANARIN - 2:3
     
    44:12
    Odlet puku do ochranné sítě v útočném pásmu Washingonu zavdal k přerušení hry a nařízení buly uprostřed hřiště.
     
    44:57
    Connor McMichael nevyužil Troubovy chyby v rozehrávce. V důsledku faulu se nedostal k pořádné střele na Šesťorkina.
     
    45:01
    Vyloučení v týmu New York Rangers:
    Barclay Goodrow – 2 min., hákování.
     
    45:28
    Ovečkin o sobě dal vědět střelou zápěstím, které stál v cestě Trouba. Rangers po dalším souboji úspěšně vyhodili puk za LIndgrenovu klec.
     
    46:06
    McMichael to vzal do útočného pásma tou nejtěžší cestou. Rangers neměli problém puk získat a Kreider ho zase vrátil k Lindgrenovi.
     
    46:50
    Vesey rezignoval na protiútok. Poté, co přejel červenou čáru, puk jenom nahodil a vyrazil za ostatními na střídačku.
     
    47:01
    Hosté v plném počtu.
     
    47:28
    Jensen minimálně potřetí v zápase nebezpečně ztratil puk v obranném pásmu. Lindgren to za něj vyžehlil lapením Panarinovy teče.
     
    47:31
    Další Panarinova střela přišla hned po buly mezi Trocheckem a Stromem. Ruský kanonýr v tomto případě trefil Lindgrenovu lapačku.
     
    48:10
    Panarin měl po Trocheckově přihrávce spoustu volného místa u modré čáry. Tentokráte z toho byla střela vedle pravé tyče.
     
    48:55
    Jensenovo nahození bylo v mezikruží zastaveno jeho vlastním spoluhráčem. Konkrétně šlo o Sonnyho Milana, který kvůli bolestivému zásahu nebyl schopen provést dorážku.
     
    49:18
    Šesťorkin měl docela snadnou práci s McMichaelovou střelou zápěstím, jež mu letěla přímo do náruče.
     
    49:25
    Alexejevem vypuštěný puk byl McMichaelem tečován mimo tři tyče. O chvilku později se černý kus gumy poroučel do ochranné sítě.
     
    50:03
    Caps to nyní zkoušejí ze všech dostupných pozic. Členové čtvrté lajny Rangers však odklonili jak křížný nástřel Alexejeva, tak pokus Carlsona.
     
    50:55
    Zakázané uvolnění Rangers neuškodilo, neboť Zibanejad na buly překonal Dowda. Při zakládání nové akce zastavil Washington ofsajd.
     
    51:27
    Trouba vybojoval puk na McMichaelovi a od zadního mantinelu ho vrátil k modré čáře. Následovalo nahození a teč Trochecka, kterou opět byla zasažena ochranná síť.
     
    51:59
    Oshie nachystal Carlsonovi nepřesnou dělovku od modré čáry. Rangers si pak neporadili s rozehrávkou a kvůli icingu zůstanou v obranném pásmu.
     
    52:42
    Buly v útočném pásmu opět nepředstavovalo pro Washington žádnour eálnou výhodu. Goodrow ho vyhrál a hned jel střídat.
     
    53:14
    První formace Washingtonu odjíždí z ledu s nepořízenou poté, co puk vypadl mimo hřiště. Ovečkin je dál bez jediné střely na branku. Zároveň má dost nízký čas na ledě – 13:06.
     
    53:49
    Hostující obránce K´Andre Miller zasáhl Dowda, když se musel rychle zbavovat puku v obležení u modré čáry.
     
    54:40
    Na základě Carlosonovy přihrávky z otočky měl Alexejev hodně prostoru před levým kruhem. S vypuštěním střely zápěstím váhal dobré tři sekundy a Šesťorkin se tak mohl v klidu připravit na jistý zákrok.
     
    55:24
    Na Sandinovu nepovedenou střelu od modré čáry navazovala podobně nepřesná Ovečkinova dorážka od pravého mantinelu.
     
    55:52
    Strome ani Ovečkin nezkrotili Carlsonův centr letící do Šesťorkinova brankoviště. Domácím se krátí čas. Na vyrovnání a oddálení konce sezóny mají poslední čtyři minuty.
     
    56:32
    Šesťorkin měl zakrytý výhled na nahození Fehérváryho. Sražený puk vypadl k Protasovi a ten se ho bekhendem neúspěšně snažil zasunout za roztaženého gólmana.
     
    57:18
    Rasmus Sandin ve středním pásmu hokejkou podrazil Panarina. O faulu nebylo žádných pochyb a Rangers budou mít výrazně ulehčenou práci při hlídání těsného náskoku.
     
    57:45
    Hraje se mimo útočné pásmo Rangers. Těm to ale nemusí moc vadit, protože bezpečně ukrajují zbývající sekundy.
     
    58:25
    I v oslabení Caps částečně zahrozili. Wilson zabojoval o přihrávku Johna Carlsona a z osy vyprášil beton Igora Šesťorkina.
     
    59:00
    Přesně minutu před vypršením času odjel Charlie Lindgren na střídačku výměnou za pátého hráče do pole. Ten šestý bude moci zasáhnout do hry až za nějakých dvacet sekund.
     
    59:09
    Rangers právě vstřelili branku!
    Gólem do prázdné branky hosté stvrzují dnešní vítězství a současně postup do konferenčního semifinále. S pomocí Lafrenièrovy přihrávky se JACK ROSLOVIC posunul k vrcholku pravého kruhu a střelou přes Lapierrea definitivně poslal Washington na dovolenou. Asistence: Alexis Lafrenière, Jacob Trouba.
    59:09 Jack ROSLOVIC - 2:4
     
    59:58
    Šesťorkin vytřepal z lapačky puk nahozený Ovečkinem a po Carlsonově střele si připsal ještě jeden zákrok proti dorážce Wilsona.
     
    Konec zápasu.
     
    Washington se jako poslední kvalifikoval do play-off a dnešním dnem se s ním jako první ze všech šestnácti účastníků rozloučil. Caps, kterým se do sestavy vrátili obránci Jensen se Sandinem, proti vítězům Východní konference dvakrát smazali jednogólovou ztrátu, ale na Panarinův gól z 44. minuty už odpověď nenašli. Svěřenci Petera Laviolettea rozhodli vyrovnanou partii v přesilových hrách. Ze čtyř proměnili tři, byť Roslovicův gól na konečných 4:2 byl do prázdné branky.
     
    Statistika
    Střely na bránu: 24 – 23 | Přesilová hra: 0/2 – 3/4 | Trestné minuty: 8 – 4

    Kdo se postavil do brankoviště?
    Charlie Lindgren (WSH) – 19 zákroků, 3 OG, úspěšnost 86,4 %, odchytal 59:16
    Igor Šesťorkin (NYR) – 22 zákroků, 2 OG, úspěšnost 91,7 %, odchytal 60:00

    Česká a slovenská stopa
    Martin Fehérváry (WSH) – 1+0, +1 účast, 3 střely na bránu, TM 0, čas na ledě 20:20

    Tři hvězdy utkání
    1. Artěmij Panarin (NYR) 1+1
    2. Mika Zibanejad (NYR) 0+2
    3. Martin Fehérváry (WSH) 1+0
     
    Z tohoto zápasu je to vše, děkujeme za pozornost. (05:02:00)

    Michal Břuchanský

    Góly a asistencie: 15. Fehérváry (Protas, D. Strome), 28. Lapierre (Alexejev) – 1. Kakko, 20. Trocheck (Zibanejad, Panarin), 44. Panarin (Zibanejad, Fox), 60. Roslovic (Lafrenière, Trouba)


    Washington Capitals: C. Lindgren (Kuemper) – Carlson (A), Fehérváry, Jensen, Sandin, McIlrath, Alexejev – Oshie (A), McMichael, Ovečkin (C) – Wilson, D. Strome, Protas – Milano, Lapierre, Pacioretty – Aube-Kubel, Dowd, Malenstyn.
    Tréner: Spencer Carbery

    New York Rangers: Šestorkin (Quick) – Fox, R. Lindgren, Schneider, K. Miller, Trouba (C), E. Gustafsson – Roslovic, Zibanejad (A), Kreider – Lafrenière, Trocheck, Panarin – Kakko, Wennberg, Cuylle – Rempe, Goodrow (A), Vesey.
    Tréner: Peter Laviolette

    Rozhodca: Rehman, Kozari – Cherrey, Suchánek

    Diváci: 18 573
    Washington 0 4 NY Rangers
    #1 Nedeľa 21.04.2024 • 21:00
    NY Rangers - Washington 4:1
    #2 Streda 24.04.2024 • 01:00
    NY Rangers - Washington 4:3
    #3 Sobota 27.04.2024 • 01:00
    Washington - NY Rangers 1:3
    #4 Pondelok 29.04.2024 • 02:00
    Washington - NY Rangers 2:4